Пошуковий запит: (<.>U=Л949.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 18
Представлено документи з 1 до 18
|
1. | ДС58055 Сухаренко, Елена Валериевна. Разработка технологии пищевой белковой массы из малоразмерных мидий [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Сухаренко Елена Валериевна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1997. - 139 л. - л. 116-138Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА299040 Сухаренко, Олена Валеріївна. Розробка технології харчової білкової маси із мідій малого розміру [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Сухаренко Олена Валеріївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | СТ2251 ДСТУ 4381:2005 Кальмар заморожений. Технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Фокін [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Фокін, Ю (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | СТ2371 ДСТУ 4440:2005 Креветки морожені. Технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Фокін [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Фокін, Ю (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | СТ4139 ДСТУ ГОСТ 30314:2009 Філе морського гребінця заморожене. Технічні умови (ГОСТ 30314-2006, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний в Україні від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, II, 5 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | СТ4436 ДСТУ 6091:2009 Лангусти заморожені. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 10 с.: табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | СТ4452 ДСТУ 6092:2009 Восьминіг заморожений. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 10 с.: табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС122193 з дод. Лебская, Татьяна Константиновна. Научные и практические основы малоотходных технологий беспозвоночных Баренцева моря [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04, 05.18.07 / Лебская Татьяна Константиновна ; Поляр. НИИ мор. рыб. хоз-ва и океанографии им. Н. М. Книповича (ПИНРО). - М., 2001. - 324 л. : рис. - Бібліогр.: арк. 269-324. 2 кн. од. Приложение: Научные и практические основы малоотходных технологий беспозвоночных Баренцева моря. - М., 2001. - 253 л. : табл. Шифр ДС122193 дод.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Полярный научно-исследовательский институт морского рыбного хозяйства и океанографии имени Н. М. Книповича
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА384581 Битютська, Ольга Євгенівна. Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Битютська Ольга Євгенівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 24 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА385130 Голуб, Микола Олексійович. Гідролізати з чорноморських гідробіонтів і можливості їх застосування [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.20 / Голуб Микола Олексійович ; НАН України, ДУ "Ін-т харч. біотехнології та геноміки НАН України". - К., 2011. - 24 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут харчової біотехнології та геноміки (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА397827 Карнаушенко, Юлія Вікторівна. Удосконалення процесу сушіння м'яса мідії у псевдозрідженому шарі із застосуванням осцилювання та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Карнаушенко Юлія Вікторівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 18 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ВА784155 Дейниченко, Григорий Викторович. Сушка гидробионтов в псевдоожиженном слое: теория и практика [Текст] : монография / Г. В. Дейниченко, Ю. В. Карнаушенко, А. И. Звегинцев ; Харьк. гос. ун-т питания и торговли. - Харьков : Факт, 2014. - 150 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 123-137. - 300 прим. - ISBN 978-966-637-773-2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Карнаушенко, Юлия Викторовна; Звегинцев, Александр Иванович; Харьковский государственный университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ8471 ДСТУ 7821:2015 Черевоногі молюски живі харчові. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 10 с. : табл., рис. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | СТ9350 ДСТУ ENV 14194:2014 Продукти харчові. Визначення сакситоксину та DC-сакситоксину в мідіях методом ВЕРХ з постколонковою дериватизацією (ENV 14194:2002, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-06-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 9 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8-9.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА441392 Геліх, Анна Олександрівна. Технології напівфабрикату з молюска прісноводного та кулінарної продукції з його використанням [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Геліх Анна Олександрівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС139320 Карнаушенко, Юлия Викторовна. Усовершенствование процесса сушки мяса мидии в псевдоожиженном слое с применением осциллирования и его аппаратурное оформление [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Карнаушенко Юлия Викторовна ; Харьков. гос. ун-т питания и торговли. - Харьков, 2012. - 251 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 153-174.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский государственный университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ДС147491 Голубь, Николай Алексеевич. Гидролизаты из черноморских гидробионтов и возможности их применения [Текст] : дис. ... канд. биол. наук : 03.00.20 / Голубь Николай Алексеевич ; НАН Украины, Ин-т биологии южных морей им. А. О. Ковалевского. - Севастополь, 2011. - 170 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 143-170.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Национальная академия наук Украины; Институт биологии южных морей имени А. О. Ковалевского (Севастополь)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ДС152287 Битютська, Ольга Євгенівна. Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Битютська Ольга Євгенівна ; Півден. НДІ мор. риб. госп-ва та океанографії. - Київ, 2011. - 341 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 196-233.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Південний науково-дослідний інститут морського рибного господарства та океанографії (Керчь)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|