![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л95 р(4УКР)3-37<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р95021 Робоча програма переддипломної практики студентів V і VI курсу спеціальності "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної і заочної форм навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Ромоданова, О. В. Кочубей. - К. : НУХТ, 2002. - 14 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Ромоданова, Валентина Олександрівна (уклад.); Кочубей, Оксана Валер'янівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р95073 Робоча програма виробничої практики студентів III курсу спеціальності "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Ромоданова [та ін.]. - К : НУХТ, 2002. - 12 с. - Бібліогр.: с. 11Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Ромоданова, Валентина Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р102474 Робоча програма переддипломної практики студентів V курсу спеціальності 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навч. [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. О. Гапченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 11 с. - Бібліогр.: с. 11Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Гапченко, Наталія Олегівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р102475 Робоча програма виробничої практики для студентів III курсу спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Пасічний, Н. О. Гапченко. - К. : НУХТ, 2004. - 14 с. - Бібліогр.: с. 14Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Пасічний, Василь Миколайович (уклад.); Гапченко, Наталія Олегівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р107159 Робоча програма ознайомлювальної практики студентів II курсу спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Ромоданова [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 8 с. - Бібліогр.: с. 8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Ромоданова, Валентина Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р98652 Робоча програма технологічної практики студентів IV курсу спеціальності 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Ромоданова, О. В. Кочубей. - К. : НУХТ, 2003. - 13 с. - Бібліогр.: с. 12Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Ромоданова, Валентина Олександрівна (уклад.); Кочубей, Оксана Валер'янівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|