Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л95 р(4УКР)3-37<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.
Р95021

Робоча програма переддипломної практики студентів V і VI курсу спеціальності "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної і заочної форм навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Ромоданова, О. В. Кочубей. - К. : НУХТ, 2002. - 14 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ромоданова, Валентина Олександрівна (уклад.); Кочубей, Оксана Валер'янівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
Р95073

Робоча програма виробничої практики студентів III курсу спеціальності "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Ромоданова [та ін.]. - К : НУХТ, 2002. - 12 с. - Бібліогр.: с. 11

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ромоданова, Валентина Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р102474

Робоча програма переддипломної практики студентів V курсу спеціальності 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навч. [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. О. Гапченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 11 с. - Бібліогр.: с. 11

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гапченко, Наталія Олегівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р102475

Робоча програма виробничої практики для студентів III курсу спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Пасічний, Н. О. Гапченко. - К. : НУХТ, 2004. - 14 с. - Бібліогр.: с. 14

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пасічний, Василь Миколайович (уклад.); Гапченко, Наталія Олегівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
Р107159

Робоча програма ознайомлювальної практики студентів II курсу спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Ромоданова [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 8 с. - Бібліогр.: с. 8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ромоданова, Валентина Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
Р98652

Робоча програма технологічної практики студентів IV курсу спеціальності 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Ромоданова, О. В. Кочубей. - К. : НУХТ, 2003. - 13 с. - Бібліогр.: с. 12

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ромоданова, Валентина Олександрівна (уклад.); Кочубей, Оксана Валер'янівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського