Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л95 я73-5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
1.
ВА625222
Полянский, Константин Константинович.
Лабораторный практикум по технологии продуктов городских молочных заводов [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обуч. по направлению подготовки дипломированных специалистов 655900- Технология сырья и продуктов животного происхождения (спец. 271100- "Технология молока и молочных продуктов") / К. К. Полянский, Л. В. Голубева ; Воронежская гос. технологическая академия. - Воронеж : [б.и.], 2001. - 76 с.: табл. - Библиогр.: с. 67. - ISBN 5-89448-123-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Голубева, Любовь Владимировна; Воронежская гос. технологическая академия

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
Р95049

Теплозабезпечення підприємств галузі [Текст] : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для студентів спеціальності 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. І. Павелко. - К. : НУХТ, 2002. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Павелко, Володимир Іванович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р95055

Технохімічний контроль [Текст] : метод. вказ. до викон. лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заоч. форм. навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. П. Костенко, О. В. Грек. - К. : НУХТ, 2002. - 31 с. - Бібліогр.: в кінці лабораторних робіт

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Костенко, Тамара Панасівна (уклад.); Грек, Олена Вікторівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р95750

Фізичні та теплофізичні характеристики молока і молокопродуктів [Текст] : метод. вказівки до виконання курсового та дипломного проектування для студ. усіх спец. денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. С. Бодров [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 31 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Бодров, Віктор Семенович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА631797
Полянский, Константин Константинович.
Общая технология молочной отрасли. Лабораторный практикум [Текст] : учеб. пособие / К. К. Полянский, Л. Э. Глаголева ; Воронежская гос. технологическая академия. - Воронеж : [б.и.], 2001. - 79 с. - Библиогр.: с. 78-79. - ISBN 5-89448-127-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Глаголева, Людмила Эдуардовна; Воронежская гос. технологическая академия

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА632431
Остроумова, Тамара Алексеевна.
Химия и физика молока [Текст] : лабораторный практикум для спец. 271100 - "Технология молока и молочных продуктов" / Т. А. Остроумова [и др.] ; Кемеровский технологический ин-т пищевой промышленности. - Кемерово : [б.и.], 2001. - 76 с. - Библиогр.: с. 73-74. - ISBN 5-89289-127-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Уманский, Марк Соломонович; Вождаева, Лидия Ивановна; Кемеровский технологический институт пищевой промышленности

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
Р96935

Актуальні проблеми галузі [Текст] : метод. вказ. до виконання лабораторних робіт з розділу "Технологія незбираномолочних продуктів" для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заоч. форм навч. та заоч. із скороченим терміном навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. А. Скорченко, О. В. Кочубей. - К. : НУХТ, 2002. - 20 с. - Бібліогр.: с. 20

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Скорченко, Тетяна Анатоліївна (уклад.); Кочубей, Оксана Валер'янівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
Р97207

Технологія зберігання, консервування та переробки молока [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. рабіт для студ. спец. 7.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заоч. форм навчання. Розділ "Технологія молочних консервів" / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. А. Скорченко, О. В. Грек. - К. : НУХТ, 2002. - 36 с.: рис. - Бібліогр.: с.36.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Скорченко, Тетяна Анатоліївна (уклад.); Грек, Олена Вікторівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
Р99976

Технологія галузі [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та виконання контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навч. Розд.: Технологія незбираномолочних продуктів. Технологія молочних консервів / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. А. Скороченко. - К. : НУХТ, 2003. - 21 с. - Бібліогр.: с. 20-21

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Скороченко, Тетяна Анатоліївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
Р102499

Актуальні проблеми технології галузі [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден., заоч. та скороч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. А. Скорченко. - К. : НУХТ, 2004. - 18 с. - Бібліогр.: с. 18

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Скорченко, Тетяна Анатоліївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
Р102472

Оптимізація технологічних процесів галузі [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни і викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден., заоч. та скороч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. О. Рашевська. - К. : НУХТ, 2004. - 14 с. - Бібліогр.: с. 13-14

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Рашевська, Тамара Олексіївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
Р102473

Оптимізація технологічних процесів галузі [Текст] : метод. вказівки до викон. лаб. роботи "Розроблення математичної моделі впливу температури надходження білка в молоці з використанням молочної сироватки" для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден., заоч. та скороч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. О. Рашевська. - К. : НУХТ, 2004. - 24 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 24

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Рашевська, Тамара Олексіївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
Р103821

Технологія галузі [Текст] : метод. вказ. до викон. курсового та дипломного проектів для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної, заоч. та скороч. форм навч. Розділ "Розрахунок продуктів. Питні види молока" / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. А. Скорченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 17 с. - Бібліогр.: с. 17

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Скорченко, Тетяна Анатоліївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА663568

Харчові технології [Текст] : метод. вказ. до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія і інженерія" денної, заоч. та скороченої форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. В. Грек [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 68 с. - Бібліогр.: с. 68

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Грек, Олена Вікторівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА667342

Технологія переробних галузей АПК. Розділ: Технологія молока і молочних продуктів [Текст] : метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 7.050201 "Менеджмент у виробничій сфері" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Ромоданова [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 70 с. - Бібліогр.: с. 70

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ромоданова, Валентина Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВА683263

Хімія сировини для виробництва молочних продуктів [Текст] : метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму підгот. "Харчова технологія та інженерія" всіх форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. М. Ющенко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2007. - 60 с. - Бібліогр.: с. 60

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ющенко, Наталія Михайлівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
Р106972

Технологія молока і молочних продуктів [Текст] : метод. вказівки до виконання курсової роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія збірігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної і заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. П. Костенко. - К. : НУХТ, 2005. - 34 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Костенко, Тамара Панасівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ВА717743

Технологія переробки сировини тваринного походження [Текст] : метод. вказ. до викон. лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія хлібопекарських, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" спеціалізації 7.09170201 "Харчова технологія багатопрофільних підприємств" напряму 0917 "Харчова технологія і інженерія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. В. Білоус, О. О. Онопрійчук. - К. : НУХТ, 2006. - 49 с. - Бібліогр.: с. 48-49

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Білоус, Надія Василівна (уклад.); Онопрійчук, Олена Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ВА860782
   Пелих, Віктор Григорович.
Технологія перерорбки молока [Текст] : навч.-метод. посіб. до виконання лаб.-практ. робіт / В. Г. Пелих, В. М. Ковбасенко, І. О. Балабанова ; Херсон. держ. аграр.-екон. ун-т, Каф. технологій переробки та зберігання с.-г. продукції. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2021. - 165 с. : іл., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-577-3

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ковбасенко, Володимир Мойсейович; Балабанова, Ірина Олександрівна; Херсонський державний аграрно-економічний університет. Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського