Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л955 я86<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
СТ2931
ДСТУ 4565:2006

Ряжанка та варенець. Технічні умови [Текст] / розроб. Н. Левитська [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.04.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 10 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Левитська, Н (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СТ2859
ДСТУ 4555:2006

Маслянка суха. Технічні умови [Текст] / розроб. І. Романчук [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 10 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Романчук, І (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ4294
ДСТУ ISO 13559/IDF 153:2007

Масло вершкове, кисломолочні продукти та свіжий сир. Визначення кількості сторонніх мікроорганізмів методом підраховування колоній, що виросли за температури 30 градусі С [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ8264
ДСТУ 7710:2015

Продукти кисломолочні для дитячого харчування. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-08-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 17 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 17.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського