Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (41)
Пошуковий запит: (<.>U=Л955.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 24
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС52148сл
Дмитровская, Галина Петровна.
Разработка технологии кефира "Украинский" на основе природного симбиоза микроорганизмов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дмитровская Галина Петровна ; УААН, Технологический ин-т молока и мяса. - К., 1996. - 238 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
УААН; Технологический институт молока и мяса

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС59213
Ющенко, Наталія Михайлівна.
Розробка технології виробництва кисломолочного напою продовженого терміну зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Ющенко Наталія Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 198 л. - л. 184-198

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА293544сл
Дмитровська, Галина Петрівна.
Розробка технології кефіру "Український" на основі природного симбіозу мікроорганізмів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дмитровська Галина Петрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 24 с.
Для сл. користування

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА361310
Могилянська, Надія Олександрівна.
Розробка технологій ферментованих молочних напоїв діабетичного призначення з використанням комплексів синбіотиків [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Могилянська Надія Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА300278
Ющенко, Наталія Михайлівна.
Розробка технології виробництва кисломолочного напою продовженого терміну зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Ющенко Наталія Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА357137
Васильєва, Наталія Іванівна.
Розробка технології функціонального молочного продукту, збагаченого біфідобактеріями, для дитячого харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Васильєва Наталія Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС108834
Васильєва, Наталія Іванівна.
Розробка технології функціонального молочного продукту, збагаченого біфідобактеріями, для дитячого харчування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Васильєва Наталія Іванівна ; УААН, Технологічний ін-т молока та м'яса. - К., 2008. - 161 арк. + дод. (без паг.). - арк. 143-160

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
УААН; Технологічний інститут молока та м'яса

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ3043
ДСТУ 4540:2006

Напої ацидофільні. Технічні умови [Текст] / розроб. Н. Левитська [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01-04-2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Левитська, Н (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ2958
ДСТУ 4539:2006

Простокваша. Технічні умови [Текст] / розроб. Н. Левитська [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.04.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 11 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Левитська, Н (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ1627
ДСТУ IDF 117B:2003

Йогурт. Визначання кількості характеристик мікроорганізмів. Метод підраховування колоній за температури 37 градусів С (IDF 117B:1997, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Н. Коваленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Коваленко, Н. (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ2042
ДСТУ 4343:2004

Йогурти. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ2230
ДСТУ 4417:2005

Кефір. Технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 9 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА380959
Варанкіна, Олександра Олександрівна.
Удосконалення технології йогуртів функціонального призначення з використанням бета-каротину мікробіологічного походження [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Варанкіна Олександра Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2011. - 17 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ДС128377
Варанкіна, Олександра Олександрівна.
Удосконалення технології йогуртів функціонального призначення з використанням бета-каротину мікробіологічного походження [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Варанкіна Олександра Олександрівна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2011. - 235 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 141-174.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ6709
ДСТУ ISO 9232/IDF 146:2012

Йогурт. Ідентифікація характерних мікроорганізмів (Lactobacsilluc delbrueckii subsp. bulgaricus та Streptococcus thermophilus) (ISO 9232:2003 (IDF 146:2003), IDT) [Текст]. - Чинний від 2013-05-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - IV, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
Р125727

Застосування харчових добавок [Текст] : навч.-метод. посіб. для студентів всіх форм навчання спец. 7.(8.)05130111 "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів" та 7.(8.)05140101 "Промислова біотехнологія" / Л. В. Кричковська [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків : НТУ "ХПІ", 2014. - 47 с. - Бібліогр.: с. 45-47. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кричковська, Лідія Василівна; Грицаєнко, Ірина Володимирівна; Варанкіна, Олександра Олександрівна; Мироненко, Л. С.; Слись, К. В.; "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СТ7130
ДСТУ ISO 11869:2007

Йогурт. Визначення титровної кислотності потенціометричним методом (ISO 11869:1997, IDT) [Текст]. - Чинний від 2009-01-01. - Київ : Держспоживстандарт України, 2014. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА421661
Крижак, Лілія Миколаївна.
Удосконалення технології йогурту функціонального призначення з використанням ехінацеї пурпурової [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Крижак Лілія Миколаївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА423005
Сніжко, Ольга Олегівна.
Обґрунтування біотехнології кисломолочного напою з комплексом апіпродуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Сніжко Ольга Олегівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ, 2016. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА423689
Шараре Шахбази
Влияние жирных кислот на физико-химические свойства мембран бактериальных клеток Lactobacillus и на биотехнологические процессы производства мацуна [Text] : автореф. дис. ... / Шараре Шахбази. - Ереван, 2014. - 27 с. : ил. - Текст вірм.
Опис складено за перекладом.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського