Пошуковий запит: (<.>U=Л955.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 24
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС52148сл Дмитровская, Галина Петровна. Разработка технологии кефира "Украинский" на основе природного симбиоза микроорганизмов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дмитровская Галина Петровна ; УААН, Технологический ин-т молока и мяса. - К., 1996. - 238 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: УААН; Технологический институт молока и мяса
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС59213 Ющенко, Наталія Михайлівна. Розробка технології виробництва кисломолочного напою продовженого терміну зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Ющенко Наталія Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 198 л. - л. 184-198Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА293544сл Дмитровська, Галина Петрівна. Розробка технології кефіру "Український" на основі природного симбіозу мікроорганізмів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дмитровська Галина Петрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 24 с. Для сл. користуванняРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА361310 Могилянська, Надія Олександрівна. Розробка технологій ферментованих молочних напоїв діабетичного призначення з використанням комплексів синбіотиків [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Могилянська Надія Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА300278 Ющенко, Наталія Михайлівна. Розробка технології виробництва кисломолочного напою продовженого терміну зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Ющенко Наталія Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА357137 Васильєва, Наталія Іванівна. Розробка технології функціонального молочного продукту, збагаченого біфідобактеріями, для дитячого харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Васильєва Наталія Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС108834 Васильєва, Наталія Іванівна. Розробка технології функціонального молочного продукту, збагаченого біфідобактеріями, для дитячого харчування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Васильєва Наталія Іванівна ; УААН, Технологічний ін-т молока та м'яса. - К., 2008. - 161 арк. + дод. (без паг.). - арк. 143-160Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: УААН; Технологічний інститут молока та м'яса
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | СТ3043 ДСТУ 4540:2006 Напої ацидофільні. Технічні умови [Текст] / розроб. Н. Левитська [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01-04-2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Левитська, Н (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СТ2958 ДСТУ 4539:2006 Простокваша. Технічні умови [Текст] / розроб. Н. Левитська [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.04.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 11 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Левитська, Н (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ1627 ДСТУ IDF 117B:2003 Йогурт. Визначання кількості характеристик мікроорганізмів. Метод підраховування колоній за температури 37 градусів С (IDF 117B:1997, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Н. Коваленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 7 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Коваленко, Н. (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ2042 ДСТУ 4343:2004 Йогурти. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ2230 ДСТУ 4417:2005 Кефір. Технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 9 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА380959 Варанкіна, Олександра Олександрівна. Удосконалення технології йогуртів функціонального призначення з використанням бета-каротину мікробіологічного походження [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Варанкіна Олександра Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2011. - 17 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ДС128377 Варанкіна, Олександра Олександрівна. Удосконалення технології йогуртів функціонального призначення з використанням бета-каротину мікробіологічного походження [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Варанкіна Олександра Олександрівна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2011. - 235 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 141-174.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | СТ6709 ДСТУ ISO 9232/IDF 146:2012 Йогурт. Ідентифікація характерних мікроорганізмів (Lactobacsilluc delbrueckii subsp. bulgaricus та Streptococcus thermophilus) (ISO 9232:2003 (IDF 146:2003), IDT) [Текст]. - Чинний від 2013-05-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - IV, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | Р125727 Застосування харчових добавок [Текст] : навч.-метод. посіб. для студентів всіх форм навчання спец. 7.(8.)05130111 "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів" та 7.(8.)05140101 "Промислова біотехнологія" / Л. В. Кричковська [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків : НТУ "ХПІ", 2014. - 47 с. - Бібліогр.: с. 45-47. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кричковська, Лідія Василівна; Грицаєнко, Ірина Володимирівна; Варанкіна, Олександра Олександрівна; Мироненко, Л. С.; Слись, К. В.; "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | СТ7130 ДСТУ ISO 11869:2007 Йогурт. Визначення титровної кислотності потенціометричним методом (ISO 11869:1997, IDT) [Текст]. - Чинний від 2009-01-01. - Київ : Держспоживстандарт України, 2014. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА421661 Крижак, Лілія Миколаївна. Удосконалення технології йогурту функціонального призначення з використанням ехінацеї пурпурової [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Крижак Лілія Миколаївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА423005 Сніжко, Ольга Олегівна. Обґрунтування біотехнології кисломолочного напою з комплексом апіпродуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Сніжко Ольга Олегівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ, 2016. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА423689 Шараре Шахбази Влияние жирных кислот на физико-химические свойства мембран бактериальных клеток Lactobacillus и на биотехнологические процессы производства мацуна [Text] : автореф. дис. ... / Шараре Шахбази. - Ереван, 2014. - 27 с. : ил. - Текст вірм. Опис складено за перекладом.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |