Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л958.02$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
ДС60482
Никитина, Ольга Александровна.
Регуляция активности экзопротеиназ молокосвертывающего действия штаммов Hirschioporus laricinus (Karst.) Ryv. [Текст] : дис... канд. биол. наук: 03.00.04 / Никитина Ольга Александровна ; Донецкий гос. ун-т. - Донецк, 1999. - 174 л.+ дод. - л. 153-174

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий государственный университет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС71583
Орлюк, Юрій Тимофійович.
Теплофізичні характеристики сирного зерна та розробка нової конструкції сировиготовлювача [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Орлюк Юрій Тимофійович ; Технологічний ін-т молока та м'яса УААН. - К., 2001. - 177 арк. - арк.118-130

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Технологічний інститут молока та м'яса УААН

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА304460
Нікітіна, Ольга Олександрівна.
Регуляція активності екзопротеїназ молокозсідальної дії штамів Hirschioporus laricinus (Karst.) Ryv. [Текст] : автореф. дис... канд. біол. наук: 03.00.04 / Нікітіна Ольга Олександрівна ; Київський ун-т ім. Тараса Шевченка. - К., 1999. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський університет імені Тараса Шевченка

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА315013
Орлюк, Юрій Тимофійович.
Теплофізичні характеристики сирного зерна та розробка нової конструкції сировиготовлювача [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Орлюк Юрій Тимофійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського