Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л958.02$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | ДС60482 Никитина, Ольга Александровна. Регуляция активности экзопротеиназ молокосвертывающего действия штаммов Hirschioporus laricinus (Karst.) Ryv. [Текст] : дис... канд. биол. наук: 03.00.04 / Никитина Ольга Александровна ; Донецкий гос. ун-т. - Донецк, 1999. - 174 л.+ дод. - л. 153-174Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецкий государственный университет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ДС71583 Орлюк, Юрій Тимофійович. Теплофізичні характеристики сирного зерна та розробка нової конструкції сировиготовлювача [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Орлюк Юрій Тимофійович ; Технологічний ін-т молока та м'яса УААН. - К., 2001. - 177 арк. - арк.118-130Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Технологічний інститут молока та м'яса УААН
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА304460 Нікітіна, Ольга Олександрівна. Регуляція активності екзопротеїназ молокозсідальної дії штамів Hirschioporus laricinus (Karst.) Ryv. [Текст] : автореф. дис... канд. біол. наук: 03.00.04 / Нікітіна Ольга Олександрівна ; Київський ун-т ім. Тараса Шевченка. - К., 1999. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський університет імені Тараса Шевченка
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | РА315013 Орлюк, Юрій Тимофійович. Теплофізичні характеристики сирного зерна та розробка нової конструкції сировиготовлювача [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Орлюк Юрій Тимофійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|