Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л958.21<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | ДС99154 Боднарчук, Оксана Василівна. Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використанням бактеріального препарату прямого внесення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Боднарчук Оксана Василівна ; Технологічний ін-т молока та м'яса УААН. - К., 2006. - 178 арк.: рис., табл. - арк. 135-156Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Технологічний інститут молока та м'яса УААН
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА336645 Сливка, Наталія Богданівна. Вплив окремих мікроелементів на визрівання та якість твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагрівання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Сливка Наталія Богданівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА347676 Боднарчук, Оксана Василівна. Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використанням бактеріального препарату прямого внесення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Боднарчук Оксана Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | РА402550 Семко, Тетяна Василівна. Розробка ресурсоощадної технології твердого сиру з використанням високотемпературної обробки молока [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Семко Тетяна Василівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ДС139717 Семко, Тетяна Василівна. Розробка ресурсоощадної технології твердого сиру з використанням високотемпературної обробки молока [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Семко Тетяна Василівна ; Нац. акад. аграр. наук України, Київ. технол. ін-т м'яса і молока. - Київ, 2013. - 177 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 131-151.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія аграрних наук України (Київ); Київський технологічний інститут м'яса і молока
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|