Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (3)
Пошуковий запит: (<.>U=Л958.22<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
ДС91134
Сливка, Наталія Богданівна.
Вплив окремих мікроелементів на визрівання та якість твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагрівання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Сливка Наталія Богданівна ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2005. - 200 арк. - арк. 126-150

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівська національна академія ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС101383
Турчин, Ірина Миронівна.
Розроблення технології голландського брускового сиру з використанням гомогенізації молока [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Турчин Ірина Миронівна ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - К., 2007. - 166 арк.: іл. - арк. 122-139

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівська національна академія ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС96548
Михайлицька, Ольга Романівна.
Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Михайлицька Ольга Романівна ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2005. - 239 арк.: рис. - арк. 148-172

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівська національна академія ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА341323
Михайлицька, Ольга Романівна.
Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Михайлицька Ольга Романівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА349074
Турчин, Ірина Миронівна.
Розроблення технології голландського брускового сиру з використанням гомогенізації молока [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Турчин Ірина Миронівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського