![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л959.25$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ3045 ДСТУ ISO 2920:2005 Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод) (ISO 2920:1974, IDT) [Текст] / пер. з англ. і наук.-техн. ред. А. Українець [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01-10-2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українець, А (пер. з англ. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ2677 ДСТУ ISO 1854:2005 Сир альбумінний; Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод) (ISO 1854:1999, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. А. Українець [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - IV, 12 с.: рис. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11-12Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українець, А (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА421481 Українцева, Юлія Сергіївна. Розробка технології паст білкових для дитячого харчування [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Українцева Юлія Сергіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 21 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА421662 Білик, Оксана Ярославівна. Розробка технології альбумінового сиру "Урда" із молока різних видів тварин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Білик Оксана Ярославівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|