Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л959.25$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
СТ3045
ДСТУ ISO 2920:2005

Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод) (ISO 2920:1974, IDT) [Текст] / пер. з англ. і наук.-техн. ред. А. Українець [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01-10-2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українець, А (пер. з англ. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СТ2677
ДСТУ ISO 1854:2005

Сир альбумінний; Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод) (ISO 1854:1999, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. А. Українець [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - IV, 12 с.: рис. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11-12

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українець, А (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА421481
Українцева, Юлія Сергіївна.
Розробка технології паст білкових для дитячого харчування [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Українцева Юлія Сергіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 21 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА421662
Білик, Оксана Ярославівна.
Розробка технології альбумінового сиру "Урда" із молока різних видів тварин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Білик Оксана Ярославівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського