Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л961-1с я86<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. | СТ1972 ДСТУ 4305:2004 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Метод визначання вмісту каротину [Текст] / розроб. Ю. Пилипенко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІІІ, 6 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пилипенко, Ю (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | СТ1971 ДСТУ ISO 751:2004 Продукти перероблення фруктів і овочів; Метод визначання сухих речовин, не розчинних у воді (контрольний метод) (ISO 751:1998, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Пилипенко [и др.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пилипенко, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | СТ5803 ДСТУ 7162:2010 Консерви. Визначання вмісту плісеней за методом Говарда [Текст]. - Чинний від 2012-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - III, 15 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|