Пошуковий запит: (<.>U=Л961.904$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС48817 Викуль, Светлана Ивановна. Технология ультрафильтрации плодово-ягодных соков, обогащенных биополимерами [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.13 / Викуль Светлана Ивановна ; Одесская академия пищевых технологий. - О., 1995. - 173 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС52693 Ильева, Елена Сергеевна. Интенсификация процесса получения плодоягодных соков диффузионным методом [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Ильева Елена Сергеевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 131 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС69168 Дубова, Галина Евгеньевна. Разработка технологии сливового и черносмородинового соков с использованием метода центрифугирования [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Дубова Галина Евгеньевна ; Полтавский кооперативный ин-т. - Полтава, 2000. - 224 л. - Библиогр.: л. 131-147Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Полтавский кооперативный институт
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА290281 Вікуль, Світлана Іванівна. Технологія ультрафільтрації плодово-ягідних соків, збагачених біополімерами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Вікуль Світлана Іванівна ; Одеська академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА295521 Ільєва, Олена Сергієвна. Інтенсифікація процесу одержання плодоягідних соків дифузійним методом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Ільєва Олена Сергієвна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 21 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА362519 Матко, Світлана Василівна. Удосконалення процесу адсорбційного очищення яблучного соку та його купажу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Матко Світлана Василівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2009. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА312341 Дубова, Галина ЄвгеніЇвна. Розробка технології сливового та чорносмородинового соків з використанням методу центрифугування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Дубова Галина ЄвгеніЇвна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2000. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС138930 Матко, Світлана Василівна. Удосконалення процесу адсорбційного очищення яблучного соку та його купажу [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Матко Світлана Василівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2009. - 179 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 115-127.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|