Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л962.3 я86<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | СТ2359 ДСТУ 4443:2005 Консерви із мяса птиці та субпродуктів. Технічні умови [Текст] / розроб. Н. Усатенко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 15 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Усатенко, Н (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | СТ4772 ДСТУ 7054:2009 Консерви іх м'яса птиці фаршеві. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 15 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | СТ4846 ДСТУ 6043:2008 Консерви м'ясо-рослинні. Каші з м'ясом та субпродуктами птиці. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | СТ7626 ДСТУ 7681:2015 Консерви м'ясні. М'ясо птиці у власному соку. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2015. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|