Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (10)
Пошуковий запит: (<.>U=Л962.6$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.
СТ2286
ДСТУ 4432:2005

Паштети м'ясні [Текст] ; Технічні умови / розроб. Г. Єресько [та ін.] ; . - Офіц. вид. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - IV, 13 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г. (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА372757
Головко, Тетяна Миколаївна.
Формування якості паштетів з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Головко Тетяна Миколаївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС124040
Головко, Тетяна Миколаївна.
Формування якості паштетів з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Головко Тетяна Миколаївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 261 арк. - Бібліогр.: арк. 237-261.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА389235
Османова, Юлія Вікторівна.
Технологія напівфабрикату з топінамбуру і цикорію та паштетів з його використанням [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Османова Юлія Вікторівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС134646
Османова, Юлія Вікторівна.
Технологія напівфабрикату з топінамбуру і цикорію та паштетів з його використанням [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Османова Юлія Вікторівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 396 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 177-201.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :

6.
СТ6918
ДСТУ 7352:2013

Консерви м'ясні. Паштети. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА426876
Котляр, Євгеній Олександрович.
Удосконалення технології м'ясних паштетів, збалансованих за жирнокислотним та вітамінним складом [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Котляр Євгеній Олександрович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА447223
Бондар, Світлана Віталіївна.
Удосконалення технології паштетних консервів з використанням м'яса птиці механічно відокремленого [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Бондар Світлана Віталіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 25 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського