Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (17)
Пошуковий запит: (<.>U=Л965.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС103752
Пухляк, Анастасія Григорівна.
Розроблення технології згущених молочних консервів з фруктозою [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пухляк Анастасія Григорівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 152 арк. - арк. 113-128

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС59251
Дидух, Наталия Андреевна.
Разработка технологии сгущенного молока геродиетической направленности [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Н.А.Дидух ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 233 л. - л. 176-189

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС66369
Кочубей, Оксана Валер'янівна.
Вдосконалення технології згущених молочних продуктів з використанням вакуумної гомогенізації [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Кочубей Оксана Валер'янівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 197 арк. - арк. 158-172

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА305161
   Дідух, Наталія Андріївна.
Розробка технології згущеного молока геродієтичного призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дідух Наталія Андріївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА310562
Кочубей, Оксана Валер'янівна.
Вдосконалення технології згущених молочних продуктів з використанням вакуумної гомогенізації [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Кочубей Оксана Валер'янівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА352260
Пухляк, Анастасія Григорівна.
Розроблення технології згущених молочних консервів з фруктозою [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пухляк Анастасія Григорівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ3452
ДСТУ 4699:2006

Продукти молочні [Текст] ; Продукт згущений з соєвим екстрактом та цукром. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ3451
ДСТУ 4702:2006

Продукти молочні [Текст] ; Продукт згущений з олією та цукром. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ1521
ДСТУ 4274:2003

Консерви молочні [Текст] ; Молоко незбиране згущене з цукром. Технічні умови / розроб. С. Шульга [та ін.] ; . - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 10 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шульга, С. (розроб.)

Видання зберігається у :

10.
СТ2280
ДСТУ 4404:2005

Консерви молочні [Текст] ; Молоко згущене стерилізоване в банках. Загальні технічні умови / розроб. Г. Єресько [та ін.] ; . - Офіц. вид. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - IV, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г. (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ4411
ДСТУ 6065:2008

Консерви молочні [Текст] ; Вершки згущені з цукром. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ4560
ДСТУ 6064:2008

Консерви молочні [Текст] ; Вершки згущені з цукром і наповнювачами. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ4865
ДСТУ 7071:2009

Консерви молочні. Молоко згущене з цукром та кавою. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
СТ5463
ДСТУ ISO 6731:2007

Молоко, вершки та згущене молоко. Визначення масової частки сухих речовин (контрольний метод) (ISO 6731:1989, IDT) [Текст]. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

15.
РА394141
Калініна, Олена Дмитрівна.
Розробка технології молока гідролізованого згущеного [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Калініна Олена Дмитрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС133989
Калинина, Елена Дмитриевна.
Разработка технологии молока гидролизованного сгущенного [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Калинина Елена Дмитриевна ; Ин-т прод. ресурсов НААН (г. Киев). - К., 2012. - 229 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 139-159.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Национальная академия аграрных наук Украины (Киев); Институт продовольственных ресурсов (Киев)

Видання зберігається у :

17.
РА414543
Рябоконь, Наталія Валеріївна.
Розроблення технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Рябоконь Наталія Валеріївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
СТ7563
ДСТУ ISO 2911/IDF 35:2014

Молоко згущене з цукром. Визначення масової частки сахарози поляриметричним методом(ISO 2911:2004/IDF 35:2004, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-06-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 6.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
СТ9068
ДСТУ 8728:2017

Продукти харчові згущені з молоком. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2018-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 9 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
СТ9311
ДСТУ ISO 14377/IDF 168:2014

Молоко згущене консервоване. Визначення масової частки олова методом атомно-абсорбційної спектрометрії із застосуванням графітової печі (ISO 14377:2002, IDF 168:2002) [Текст]. - Чинний від 2015-05-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:


Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського