Пошуковий запит: (<.>U=Л965.11/19$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ3452 ДСТУ 4699:2006 Продукти молочні [Текст] ; Продукт згущений з соєвим екстрактом та цукром. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ3451 ДСТУ 4702:2006 Продукти молочні [Текст] ; Продукт згущений з олією та цукром. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ4865 ДСТУ 7071:2009 Консерви молочні. Молоко згущене з цукром та кавою. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА414543 Рябоконь, Наталія Валеріївна. Розроблення технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Рябоконь Наталія Валеріївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ9068 ДСТУ 8728:2017 Продукти харчові згущені з молоком. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2018-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 9 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ9782 ДСТУ ISO/TS 9941/IDF/RM 160:2009 Молоко та консервоване згущене молоко. Спектрометричний метод визначення вмісту олова (ISO/TS 9941/IDF/RM 160:2005, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 5.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|