Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л965.2 я86<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.
СТ3047
ДСТУ 4556:2006

Молоко сухе швидкорозчинне. Технічні умови [Текст] / розроб. І. Романчук [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01-01-2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 14 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13-14

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Романчук, І (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СТ1522
ДСТУ 4273:2003

Молоко та вершки сухі. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. С. Шульга [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживтандарт України, 2004. - ІІІ, 12 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шульга, С. (розроб.)

Видання зберігається у :

3.
СТ2361
ДСТУ 4429:2005

Галети. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 14 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожанов, Ю. (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ3280/Ч. 2
Молоко сухе, суміші для морозива сухі та плавлений сир. Визначання вмісту лактози [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007 .
Ч. 2 : ДСТУ ISO 5765-2:2005 (IDF 79-2:2002) ; Ферментний метод з використанням галактозного компонента лактози (ISO 5765-2:2002, IDT; IDF 79-2:2002, IDT) ; . - Чинний від 2007-07-01. - К. : [б.в.], 2008. - IV, 12 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ3780
ДСТУ ISO 11814:2005 (IDF 162:2002)

Молоко сухе. Оцінівання інтенсивності термооброблення методом високоефективної рідинної хроматографії (ISO 11814:2002, IDT; IDF 162:2002, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 8 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ7740
ДСТУ 4273:2015

Молоко та вершки сухі. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4273:2003 ; Чинний від 2016-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2015. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ8150
ДСТУ ISO 8151:2009

Молоко сухе. Визначення масової частки нітратів методом відновлення кадмієм і спектрометрією (прискорений метод) (ISO 8151:1987, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ8132
ДСТУ 7644:2014

Продукти молочні сухі. Метод визначення насипної щільності [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 6 с. : рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ8406
ДСТУ ISO 8069/IDF 69:2014

Молоко сухе. Визначення вмісту молочної кислоти та лактатів (ISO 8069:2005/IDF 69:2005, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ8415/2
Молоко знежирене сухе. Визначення вмісту вітаміну А. [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, [201-] . - (Національний стандарт України).
Ч. 2 : ДСТУ ISO 12080-2:2009. Метод з використанням високоефективної рідинної хроматографії (ISO 12080-2:2000, IDT). - Чинний від 2011-01-01. - 2016. - IV, 6 с. - Бібліогр.: с. 6.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ8405
ДСТУ ISO 14892/IDF 177:2009

Молоко знежирене сухе. Визначення вмісту вітаміну D методом високоефективної рідинної хроматографії (ISO 14892/IDF 177:2002, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 9 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ8363
ДСТУ ISO 14501/IDF 171:2009

Молоко та молочний порошок. Визначення вмісту афлатоксину М1. Очищення методом імуноафінної хроматографії та визначення методом високоефективної рідинної хроматографії (ISO 14501/IDF 171:1998, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 8 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7-8.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ8690
ДСТУ 8063:2015

Продукти молочні сухі. Визначення загального білка методом К'єльдаля [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 9 с. : рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
СТ8749
ДСТУ 8062:2015

Продукти молочні сухі. Спектрометричний метод визначення вмісту молочної кислоти та лактатів [Текст]. - На заміну 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 9 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ9587
ДСТУ 8084:2015

Продукти сухі овоче-молочні і фруктово-молочні із зерновими добавками для дитячого харчування. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 14.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
СТ9718
ДСТУ ISO 17129/IDF 206:2009

Молоко сухе. Визначення білків сої та гороху з використанням капілярного електрофорезу з наявністю додецилсульфату натрію. Перевірочний метод (ISO 17129:2006/IDF 206:2006, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 10 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського