Пошуковий запит: (<.>U=Л973$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. | СТ219 ДСТУ 3718-98 Концентрати харчові. Солодкі страви. Желе, муси, пудинги, концентрати молочні: Загальні технічні умови [Текст]. - Введ. 1999.01.01.- Офіц. вид. - К. : Вид-во Держстандарту України, 1998. - Різн. паг. - (Державний стандарт України) Укр. та рос. мовами.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
|
2. | СТ1525 ДСТУ 2418:2003 Концентрати харчові [Текст] ; Солодкі страви киселі. Загальні технічні умови / розроб. В. Докука [та ін.] ; . - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 8 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Докука, В (розроб.)
Видання зберігається у :
|
3. | СТ3952 ДСТУ 3718:2007 Концентрати харчові [Текст] ; Солодкі страви. Желе, муси, пудинги, концентрати молочні. Загальні технічні умови ; . - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 3718-98; чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 13 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА377017 Теймурова, Анжеліка Тагирівна. Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Теймурова Анжеліка Тагирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 18 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС124387 Теймурова, Анжеліка Тагирівна. Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Теймурова Анжеліка Тагирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 315 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 293-315.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА422067 Пічкур, Віталій Яковлевич. Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікації приготування харчоконцентратів обідніх страв [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Пічкур Віталій Яковлевич ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА424639 Рубанка, Катерина Володимирівна. Удосконалення технології полікомпонентних сумішей рослинних екстрактів та харчоконцентратів солодких страв з їх використанням [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Рубанка Катерина Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА426914 Лисий, Олександр Віталійович. Удосконалення технології киселів швидкого приготування шляхом використання рослинних добавок [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Лисий Олександр Віталійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА431534 Степанова, Тетяна Михайлівна. Технологія желе плодово-ягідного на основі напівфабрикатів желюючих [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Степанова Тетяна Михайлівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2017. - 17 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|