![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л98<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА387774 Науменко, Ксенія Андріївна. Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Науменко Ксенія Андріївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 20 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА451439 Гріненко, Ірина Григорівна. Наукове обґрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Гріненко Ірина Григорівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 40 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС148012 Науменко, Ксенія Андріївна. Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Науменко Ксенія Андріївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2012. - 234 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 134-151.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|