Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л981 я86<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
1.
СТ1464/Ч. 1
Шафран (Crocus sativus Linnaeus) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2004 . - (Національний стандарт).
Ч. 1 : ДСТУ ISO 3632-1:2003 ; Технічні умови (ISO 3632-1:1993, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. О. Гарбуз [та ін.] ; . - Чинний від 01.07.2004. - К. : [б.в.], 2004. - ІV, 6 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гарбуз, О (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СТ2895
ДСТУ ISO 1003:2005

Прянощі та приправи [Текст] ; Імбир цілий, кусочками або мелений. Технічні умови (ISO 1003-1980, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. В. Гончаренко [та ін.] ; . - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гончаренко, В (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ2981
ДСТУ ISO 2256:2005

М'ята кучерява сушена. Технічні умови (ISO 2256-1984, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Гончаренко [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гончаренко, В (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ1464/Ч. 2
Шафран (Crocus sativus Linnaeus) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2004 . - (Національний стандарт).
Ч. 2 : ДСТУ ISO/TS 3632-2:2005 ; Методи випробування (ISO/TS 3632-2:2003, IDT) ; . - Чинний від 2008-01-01. - К. : [б.в.], 2007. - IV, 27 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ3146
ДСТУ 2717:2006

Концентрати харчові [Текст] ; Суміші пряноароматичні для перших і других обідніх страв. Загальні технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 10 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ3206
ДСТУ 4636:2006

Консерви [Текст] ; Суміші овочеві зимові. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 10 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ1594
ДСТУ ISO 6465:2003

Кмин цілий (Cuminum Cyminum Linnaeus). Технічні умови (ISO 6465:1984, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. О. Гарбуз [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гарбуз, О (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :

8.
СТ2228
ДСТУ 1052:2005

Гірчиця харчова. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. О. Марченко, М. Барська. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Марченко, О. (розроб.); Барська, М. (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ2532
ДСТУ 4487:2005

Майонези. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Л. Горшкова [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 17 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Горшкова, Л (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ7120
ДСТУ 7411:2013

Мускатний горіх.Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Прянощі)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ7630
ДСТУ 4487:2015

Майонези та майонезні соуси. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4487:2005 ; Чинний від 2016-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2015. - III, 21 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 20-21.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ8202
ДСТУ 8005:2015

Прянощі. Імбир. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ8204
ДСТУ 8007:2015

Прянощі. Коріандр. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
СТ8548
ДСТУ 8006:2015

Прянощі. Кардамон. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ8532
ДСТУ 7995:2015

Прянощі. Мускатний цвіт. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
СТ8992
ДСТУ ISO 2825:2009

Прянощі та приправи. Метод готування подрібненої проби для проведення аналізів (ISO 2825:1981, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СТ9055
ДСТУ ISO 7926:2015

Естрагон зневоднений (Artemisia dracunculus Linnaeus). Технічні умови (ISO 7926:1991, IDT) [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 6 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
СТ9548
ДСТУ 8112:2015

Суміш сольова пряна. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
СТ9833
ДСТУ ISO 3588:2009

Прянощі та приправи. Визначення ступеня помелу методом просіювання вручну (контрольний метод) (ISO 3588:1977, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського