Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л99 я73-5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.
ВА611974

Технологія приготування їжі. Практикум [Текст] : навч. посіб. для студ. денного відділення зі спец. 5.091711 "Технологія харчування" / уклад. О. Г. Муранець. - Запоріжжя : Просвіта, 2001. - 152 с. - ISBN 966-653-004-X

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Муранець, О. Г. (уклад.)

Видання зберігається у :

2.
ВА667828

Основи технології продуктів закладів ресторанного господарства [Текст] : завдання та метод. вказівки до лабораторних робіт з курсу для студ. товарознавчо-комерц. ф-ту спец. 6.050303 денної форми навчання / уклад. Н. Р. Джурик, М. К. Турчиняк ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2005. - 79 с. - Бібліогр.: с. 4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Джурик, Н. Р. (уклад.); Турчиняк, М. К. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р116943
Крамаренко, Дмитро Павлович.
Методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи з дисципліни "Технологія та обладнання виробництва продуктів харчування" [Текст] : для студ. спец. 7.010104 "Професійне навчання" профілю пдготов. "Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування" / Д. П. Крамаренко, Г. В. Своєволіна ; ДЗ "Луган. нац. ун-т ім. Т. Шевченка". - Луганськ : ДЗ "ЛНУ ім. Т. Шевченка", 2010. - 22 с. : табл. - Бібліогр.: с. 12-14. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Своєволіна, Галина Василівна; "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", державний заклад

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА744490

Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до самост. роботи для студ. напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" всіх форм навчання / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Сирохман І. В., Філь М. І.]. - Л. : Львівська комерційна академія, 2011. - 55 с. - Бібліогр.: с. 55. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сирохман, І. В. (уклад.); Філь , М. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
Р119172

Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : індивід. завдання до контрол. роботи для студ. напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" заоч. форми навчання / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Сирохман І. В., Філь М. І.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2011. - 32 с. - Бібліогр.: с. 32. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сирохман, І. В. (уклад.); Філь, М. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА749306

Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : завдання та метод. вказівки до лаб. робіт : для студ. товарознав.-комерц. ф-ту напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" ден. форми навчання / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Сирохман І. В., Філь М. І.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2011. - 98 с. : табл. - Бібліогр.: с. 98. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сирохман, І. В. (уклад.); Філь, М. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
Р119867

Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до написання та оформ. курс. робіт для студ. напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. та заоч. форми навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Сирохман І. В., Лебединець В. Т.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2012. - 34 с. : табл. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сирохман, І. В. (уклад.); Лебединець, В. Т. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА755956

Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та хлібобулочних виробів" та "Технологія охолодженої і швидкозамороженої кулінарної продукції" [Текст] : завдання і метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. та заоч. форм навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Давидович О. Я., Лозова Т. М., Палько Н. С.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2012. - 107 с. : табл. - Бібліогр.: с. 104-105. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Давидович, О. Я. (уклад.); Лозова, Т. М. (уклад.); Палько, Н. С. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА777609

Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та хлібобулочних виробів" та "Технологія охолодженої і швидкозамороженої кулінарної продукції" [Текст] : завдання і метод. вказівки до виконання самост. і контрол. робіт для студентів напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. та заоч. форм навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Давидович О. Я., Лозова Т. М., Палько Н. С.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2012. - 111 с. : табл. - Бібліогр.: с. 110-111. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Давидович, О. Я. (уклад.); Лозова, Т. М. (уклад.); Палько, Н. С. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА791037

Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : лаб. практикум для студентів 2 курсу напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. і заоч. форми навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. : Філь М. І., Тесля О. Д.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 79 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 77. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Філь, М. І. (уклад.); Тесля, О. Д. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
Р128149

Технологія продуктів харчування функціонального призначення [Текст] : метод. вказівки до лаб. робіт для студентів спец. 7.14010101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. і заоч. форми навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. : Ощипок І. М., Петришин Н. З., Філь М. І.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 39 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 37. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ощипок, І. М. (уклад.); Петришин, Н. З. (уклад.); Філь, М. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
Р128927

Барна справа [Текст] : завдання та метод. вказівки до лаб. робіт для студентів напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. та заоч. форм навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Ощипок І. М. та ін.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 47 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 45. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ощипок, І. М. (уклад.); Філь, М. І. (уклад.); Пономарьов, П. Х. (уклад.); Хлопко, Т. В. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВА828182

Технологія продукції ресторанного господарства (лабораторний практикум) [Текст] : [підручник] / Власенко В. В. [та ін.]. - Вінниця : ВТЕІ КНЕТЕУ, 2018. - 248 с. : табл. - Бібліогр.: с. 243-246. - 40 прим. - ISBN 978-966-629-861-7

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Власенко, В. В.; Семко, Т. В.; Криворук, В. М.; Іваніщева, О. А.

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського