Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л99-5 я73-5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
В346999/Розд. 3
Методичні вказівки до виконання ситуаційних вправ із курсу "Устаткування підприємств громадського харчування" для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" всіх форм навчання [Текст] / уклад. Т. Б. Паригіна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003 .
Розд. 3 : Теплове устаткування. - [Б. м.] : [б.в.], 2003. - 15 с. - Бібліогр.: с. 15-16

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Паригіна, Тетяна Борисівна \уклад.\; Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :

2.
ВА722696
Постнов, Геннадій Михайлович.
Механічне обладнання. Лабораторний практикум [Текст] : навч. посіб. / Г. М. Постнов, О. Г. Терешкін ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2009. - 131 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 129. - ISBN 978-966-405-038-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Терешкін, Олег Георгійович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА795566

Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до самост. роботи для студентів напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. та заоч. форми навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Львів : Вид-во ЛКА, 2015. - 78 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 77-78. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р129981

Обладнання закладів ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до написання та оформ. курс. проектів для студентів напряму підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" (ден. і заоч. форми навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. Ощипок І. М.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 24 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 24. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ощипок, І. М. (уклад.); УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА843085

Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки / [уклад. О. П. Іжевська]. - Львів : ЛДФУК ім. Івана Боберського, 2020. - 67 с. : табл. - Бібліогр.: с. 67. - 100 прим. - ISBN 978-617-7336-59-3

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Іжевська, Орися Петрівна (уклад.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського