![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л991.4 я73<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВС65977 Технологія продукії ресторанного господарства. Закуски [Текст] : навч. посіб. / [М. Ф. Кравченко та ін.] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2018. - 191 с. : рис. - Назва обкл. : Закуски. - Бібліогр.: с. 173-175. - 200 прим. - ISBN 978-966-629-890-7Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кравченко, Михайло Федорович; Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Демічковська, Мирослава Павлівна; Антонюк, Ірина Юріївна; Медведєва, Анжеліка Олександрівна; Мазаракі, А. А. (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|