Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (3)
Пошуковий запит: (<.>U=Л994-5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
ДС77448
Фалько, Алексей Леонидович.
Обоснование параметров и разработка машины отделения замороженных пельменей и вареников от муки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Фалько Алексей Леонидович ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2003. - 248 л. - Библиогр.: л. 195-205

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА323452
Фалько, Олексій Леонідович.
Обгрунтування параметрів та розробка машини відділення заморожених пельменів і вареників від борошна [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Фалько Олексій Леонідович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2003. - 17 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
В358735/1
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 1 : Розробка технологій та обладнання для виробництва напівфабрикатів з рослинної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2020. - 130 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 119-127. - 300 прим. - ISBN 978-617-7879-39-7. - ISBN 978-617-7879-39-7 (ч. 1)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА855128
Загорулько, Андрій Миколайович.
Розробка низькотемпературного інфрачервоного обладнання для виробництва рослинних напівфабрикатів і функціональних харчових продуктів [Текст] : монографія / [А. М. Загорулько, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько] ; Держ. біотехнол. ун-т, [Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі]. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2021. - 124 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 112-123. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-28-6

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Державний біотехнологічний університет; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського