Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л996.3 я73<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. | Р119370 Особливості технології страв для харчування школярів [Текст] : навч. посіб. / Глухів. нац. пед. ун-т ім. О. Довженка, Каф. педагогіки і методики технол. освіти ; [уклад.: Шильман Л. З., Хоруженко Т. А.]. - Глухів : РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2010. - 35 с. - Бібліогр.: с. 35. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шильман, Лев Залманович (уклад.); Хоруженко, Тетяна Анатоліївна (уклад.); Глухівський національний педагогічний університет імені Олександра Довженка. Кафедра педагогіки і методики технологічної освіти
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|