![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л996.5 я73-5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р133814 Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : метод. вказівки до лаб. робіт для студентів напряму підгот. 181 "Харчові технології" освіт. ступеня "магістр" (ден. і заоч. форми навчання) / Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т ; [уклад.: Ощипок І. М., Петришин Н. З., Попович М. П.]. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017. - 39 с. : табл. - Бібліогр.: с. 35. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ощипок, І. М. (уклад.); Петришин, Н. З. (уклад.); Попович, М. П. (уклад.); Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|