Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=П123.8<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. | WHO/685.17 Risk characterization of microbiological hazards in food [Text] : guidelines / WHO; FAO. - Geneva : WHO ; Rome : FAO, 2009. - xiii, 121 p. - (Microbiological risk assessment series , ISSN 1726-5274 ; 17). - ISBN 978-92-4-154789-5 (WHO). - ISBN 978-92-5-106412-2 (FAO)Рубрикатор НБУВ: Дод. точки доступу: World Health Organization; Food and Agriculture Organization of the United Nations
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
|
|