![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=П5 р(4УКР)3-3 я73-1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА702011 Вступ до спеціальності. Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. І. Ладика [и др.] ; ред. О. В. Крятов. - 2-ге вид., випр. і доп. - Суми : Університетська книга, 2008. - 255 с.: іл. - Бібліогр.: с. 253. - ISBN 978-966-680-420-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Ладика, Володимир Іванович; Крятов, Олег Васильович; Бондарчук, Лариса Володимирівна; Крятова, Раїса Єгорівна; Крятов, Олег Васильович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|