Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=П545.12 я86<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
СТ2617
ДСТУ 4482:2005

Премікси. Технічні умови [Текст] / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 38 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуменюк, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СТ4419
ДСТУ 6004:2008

Корми для тварин [Текст] ; Зерно ячменю вологе консервоване. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2009-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 8 с.: табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ8683
ДСТУ 8139:2015

Борошно вапнякове та черепашкове кормове для сільськогосподарської птиці. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ8684
ДСТУ 8043:2015

Борошно вапнякове для сільськогосподарських тварин. Технічні умови [Текст]. - На заміну 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 6 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ9107
ДСТУ 8232:2015

Корм для тварин. Добавки органічні залізовмісні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського