Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Р123 я73-5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
Р97172

Основи фізіології і гігієни харчування [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання розрахункової і контрольної робіт для студ. технолог. спец. денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. О. Федоренченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 19 с. - Бібліогр.: с.19.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Федоренченко, Лідія Олексіївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
Р101403

Основи фізіології і гігієни харчування [Текст] : метод. вказівки до підгот. практ. занять для студ. спец. 6.091700 "Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" і "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. О. Федоренченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 26 с.: табл. - Бібліогр.: с. 26

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Федоренченко, Лідія Олексіївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА722638

Фізіологія, санітарія та гігієна харчування [Текст] : метод. вказ. і завдання до виконання практ. робіт для студ. напряму підгот. "Товарознавство та торговельне підприємство" / Укоопспілка, Львівська комерційна академія ; уклад. В. М. Завгородня [та ін.]. - Л. : ЛКА, 2009. - 60 с.: рис. - Бібліогр.: с. 32

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Завгородня, В. М (уклад.); УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА759497

Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : завдання та метод. вказівки до лаб.-практ. робіт, теми реф., питання для контролю знань студ. напрямів підготов. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" та 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. Решетило Л. І.]. - Л. : Вид-во Львів.комерц. акад., 2012. - 87 с. : табл. - Бібліогр.: с. 42-43. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Решетило, Л. І. (уклад.); УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА828380

Лабораторний практикум з токсикології продуктів харчування [Текст] : навч. посіб. / С. А. Воронов [та ін.] ; Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Львів : Вид-во Львів. політехніки, 2018. - 191 с. : табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 200 прим. - ISBN 978-966-941-214-0

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Воронов, Станіслав Андрійович; Стецишин, Юрій Богданович; Панченко, Юрій Васильович; Когут, Ананій Михайлович; Курисько, Тетяна Степанівна; "Львівська політехніка", національний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського