Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.89$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
ДС58055
Сухаренко, Елена Валериевна.
Разработка технологии пищевой белковой массы из малоразмерных мидий [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Сухаренко Елена Валериевна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1997. - 139 л. - л. 116-138

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский гос. университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА299040
Сухаренко, Олена Валеріївна.
Розробка технології харчової білкової маси із мідій малого розміру [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Сухаренко Олена Валеріївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
WHO/916

Safe management of shellfish and harvest waters [Text] / Ed. G. Rees [et al]. - London : WHO ; IWA Publishing, 2010. - xii, 346 p. : figures, tables. - ISBN 9781843392255 . - ISBN 9789241563826 (WHO)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Rees, G. (ред.); Pond, K. (ред.); Kay, D. (ред.); Bartram, J. (ред.); Santo Domingo, J. (ред.)

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

4.
РА411495
Антюшко, Дмитро Петрович.
Якість сухих розчинних продуктів для ентерального харчування [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Антюшко Дмитро Петрович ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2014. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л97 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського