Пошуковий запит: (<.>U=Р124.518$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
|
1. | ДС89867 Терещенко, Валерий Григорьевич. Гигиена и физиология труда при выращивании и переработке подсолнечника по индустриальным технологиям [Текст] : дис... канд. мед. наук: 14.02.01 / Терещенко Валерий Григорьевич ; Ин-т медицины труда АМН Украины. - К., 2005. - 252 л.: рис. - Библиогр.: л. 174-195Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Академия медицинских наук Украины (Киев); Институт медицины труда (Киев)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА338471 Терещенко, Валерій Григорович. Гігієна та фізіологія праці при вирощуванні та переробці соняшника за індустріальними технологіями [Текст] : автореф. дис... канд. мед. наук: 14.02.01 / Терещенко Валерій Григорович ; Ін-т медицини праці АМН України. - К., 2005. - 20 с.: рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Академія медичних наук України (Київ); Інститут медицини праці (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА281247 Григорович, Віра Діонісівна. Зміни функціонального стану серцево-судинної системи і принципи його корекції у робочих,зайнятих в мікробіологічному виробництві лізину? [Текст] : автореф.дис...канд.мед.наук:14.00.06 / Григорович Віра Діонісівна ; Український медичний ун-т ім. О.О.Богомольця. - К., 1993. - 26 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український медичний університет імені О. О. Богомольця
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | Р78691 Вендичанський, Валерій Никифорович. Конспект лекції "Травми на підприємствах харчової промисловості, їх запобігання та надання першої допомоги" з дисципліни "Охорона праці" [Текст] : для студ. усіх спец. денної та заоч. форм навч. / В. Н. Вендичанський ; Український ун-т харчових технологій. - К. : УДУХТ, 1995. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український університет харчових технологій
Видання зберігається у :
|
5. | ВА587819 Одарченко, Микола Семенович. Охорона праці на підприємствах харчування [Текст] : навч. посібник для студ. технол. ф-тів торг.-технол. вузів / М. С. Одарченко. - Х. : Основа, 1998. - 428 с. - ISBN 5-7768-0557-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ВА656724 Державне регулювання виробництва та контроль за безпечністю тютюнових виробів в Україні [Текст] : зб. науково-практ. та інформ. матеріалів / Громадська організація "Фонд "Здоров'я для всіх". - К. : ЗАТ "Віпол", 2004. - 131 с. - ISBN 966-646-075-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Громадська організація "Фонд "Здоров'я для всіх"
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА388239 Бандрівський, Юрій Любомирович. Особливості клінічного перебігу, діагностики та лікування захворювань пародонта у працівників кондитерського виробництва [Текст] : автореф. дис. ... канд. мед. наук : 14.01.22 / Бандрівський Юрій Любомирович ; Львів. нац. мед. ун-т ім. Данила Галицького. - Л., 2012. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС132123 Бандрівський, Юрій Любомирович. Особливості клінічного перебігу, діагностики та лікування захворювань пародонта у працівників кондитерського виробництва [Текст] : дис. ... канд. мед. наук : 14.01.22 / Бандрівський Юрій Любомирович ; Держ. вищ. навч. закл. "Терноп. держ. мед. ун-т ім. І. Я. Горбачевського". - Т., 2012. - 167 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 126-154.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського", державний вищий навчальний заклад
Видання зберігається у :
|
9. | РА404897 Євтушенко, Ольга Володимирівна. Підвищення рівня безпеки праці на підприємствах харчової промисловості на основі прогнозування ризиків травмування [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.26.01 / Євтушенко Ольга Володимирівна ; Нац. акад. наук України, Держ. служба гірн. нагляду та пром. безпеки України, Держ. установа "Нац. НДІ пром. безпеки та охорони праці". - К., 2014. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Державна служба гірничого нагляду та промислової безпеки України; Національний науково-дослідний інститут промислової безпеки та охорони праці, державна установа (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ВА807459 Вимоги санітарії і гігієни праці при переробці м'яса і м'ясних продуктів [Текст] : [навч. посіб.] / Бутко Д. А. [та ін.]. - Мелітополь : Вид. будинок Мелітоп. міськ. друк., 2016. - 239 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 214. - 300 прим. - ISBN 978-966-197-447-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бутко, Дмитро Антонович; Скляр, Олександр Григорович; Рогач, Юрій Петрович; Циб, Віктор Григорович; Головін, Сергій Володимирович; Бутко, Василь Дмитрович
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА436644 Брухно, Роман Петрович. Гігієнічна оцінка впливу виробничих чинників на здоров'я операторів з розливу безалкогольних і слабоалкогольних напоїв та профілактика їх несприятливої дії [Текст] : автореф. дис. ... канд. мед. наук : 14.02.01 / Брухно Роман Петрович ; Нац. мед. ун-т ім. О. О. Богомольця. - Київ, 2018. - 24 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний медичний університет імені О. О. Богомольця (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ10352 ДСТУ EN 13951:2017 (EN 13951:2012, IDT) Насоси рідинні. Вимоги щодо безпеки. Устатковання для перероблення сільськогосподарської продукції. Правила проектування для забезпечення гігієни під час використання [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 13951:2014 ; Чинний від 2019-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - V, 20 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 19.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ДС142788 Євтушенко, Ольга Володимирівна. Підвищення рівня безпеки праці на підприємствах харчової промисловості на основі прогнозування ризиків травмування [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.26.01 / Євтушенко Ольга Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 223 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 181-195.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|