Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Р284.6(0)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. | WHO/210.240 Principles and methods for the risk assessment of chemicals in food [Text] / FAO, WHO. - Geneva : WHO ; FAO, 2009. - Pag. var. - (Environmental health criteria, ISSN 0250-863X ; 240). - ISBN 978 92 4 157240 8 International Programme on Chemical Safety (IPCS)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: FAO; WHO
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
|
|