![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=У052.9(4Укр)230.675.125.2-148.6<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС82610 Тринька, Людмила Ярославівна. Облік і контроль витрат в системі управління підприємством (на прикладі підприємств м'ясоконсервної промисловості) [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.06.04 / Тринька Людмила Ярославівна ; Тернопільський держ. технічний ун-т ім. Івана Пулюя. - Т., 2004. - 200 , [49] арк.: рис., табл. - арк. 181-200Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА287437 Джарире Талал Учет затрат и калькулирование себестоимости продукции (на примере мясоконсервной промышленности Украины) [Текст] : автореф. дис...канд. экон. наук: 08.06.04 / Джарире Талал ; Киевский экономический ун-т. - К., 1994. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Киевский экономический университет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА330104 Тринька, Людмила Ярославівна. Облік і контроль витрат в системі управління підприємством (на прикладі підприємств м'ясоконсервної промисловості) [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.04 / Тринька Людмила Ярославівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|