![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)306.7-823.2 я86<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ1073 ДСТУ 4161-2003 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги [Текст] / розроб. М. Мухаровський [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 13 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Мухаровський, М. (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ2279 ДСТУ ISO 15161:2004 Настанови щодо застосування ДСТУ ISO 9001:2001 у виробництві харчових продуктів та напоїв (ISO 15161:2001, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. О. Євтушенко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний з 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - VIII, 31 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 29Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Євтушенко, О. (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|