![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)306.751.21-13-21<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА372632 Самойлик, Юлія Василівна. Стратегія управління конкурентоспроможністю підприємств м'ясопродуктового підкомплексу [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Самойлик Юлія Василівна ; Житомир. нац. агроекол. ун-т. - Житомир, 2010. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Житомирський національний агроекологічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС119530 Самойлик, Юлія Василівна. Стратегія управління конкурентоспроможністю підприємств м'ясопродуктового підкомплексу [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Самойлик Юлія Василівна ; Полтав. держ. аграр. акад. - Полтава, 2010. - 232, [9] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 206-232.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Полтавська державна аграрна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА436324 Дьяченко, Юлія Володимирівна. Управління конкурентною стратегією м'ясопереробних підприємств [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Дьяченко Юлія Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2018. - 24 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|