Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (14)
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)306.751.7<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.
ДС65449
Мількевич, Володимир Михайлович.
Підвищення ефективності цукрового виробництва шляхом прогнозування технологічних показників переробки буряків та вдосконалення технології їх зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Мількевич Володимир Михайлович ; Український НДІ цукрової промисловості (УкрНДІЦП). - К., 2000. - 216 арк. - арк. 157-166

Рубрикатор НБУВ:
 Л84-6 
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Український НДІ цукрової промисловості (УкрНДІЦП)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС65616
Лагода, Тетяна Володимирівна.
Формування ринку продовольчих товарів України (на прикладі кондитерської промисловостї) [Текст] : дис...канд. екон. наук: 08.07.01 / Т.В.Лагода ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 233 арк. - арк. 178-199

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС96730
Закревська, Людмила Миколаївна.
Оцінка та підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості України [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Закревська Людмила Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 211 арк.: табл. - арк. 184-195

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА309906
Мількевич, Володимир Михайлович.
Підвищення ефективності цукрового виробництва шляхом прогнозування технологічних показників переробки буряків та вдосконалення технології їх зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Мількевич Володимир Михайлович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л84-6 
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА309590
Лагода, Тетяна Володимирівна.
Формування ринку продовольчих товарів України (на прикладі кондитерської промисловості) [Текст] : автореф. дис...канд. екон. наук: 08.07.01 / Лагода Тетяна Володимирівна ; НАН України, Ін-т економіки. - К., 2000. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут економіки (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА309063
Водотика, Олександр Миколайович.
Акціонування підприємства кондитерської промисловості із залученням закордонного інвестора і забезпечення його конкурентоздатності в умовах трансформації економіки України [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.02.03 / Водотика Олександр Миколайович ; Харківський держ. ун-т. - Х., 1998. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА335028
Закревська, Людмила Миколаївна.
Оцінка та підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості України [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Закревська Людмила Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :

8.
ВА784363
Панченко, Ольга Вікторівна.
Кондитерська галузь України: стан та перспективи розвитку [Текст] / [О. В. Панченко, О. В. Коваленко, О. П. Печенога] ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т продовол. ресурсів. - Київ : ННЦ "ІАЕ", 2014. - 66 с. : рис., табл. - 100 прим. - ISBN 978-966-669-453-2
Авт. на тит. арк. не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Коваленко, Ольга Володимирівна; Печенога, Олександр Петрович; Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут продовольчих ресурсів (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського