Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (2)
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)424 я73<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
ВА604028
Світлична, М. Л..
Організація виробництва та обслуговування у підприємствах громадського харчування [Текст] : навч. посіб.- практикум / М. Л. Світлична ; Житомирський комерційний технікум. - Житомир : М.А.К., 2001. - 191 с.: іл. - ISBN 966-7626-12-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Житомирський комерційний технікум

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА636972

Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування [Текст] : навч. посібник для студ. вищих навч. закл., що навч. за спец. "Технологія харчування" / В. Д. Карпенко [та ін.] ; Укоопспілка, Навчально-методичний центр "Укоопосвіта". - К. : НМЦ "Укоопосвіта", 2003. - 248 с.: рис. - ISBN 966-7568-23-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Карпенко, Віктор Дмитрович; Рогова, Алла Леонідівна; Шкарупа, Володимир Григорович; Положишнікова, Ольга Іванівна; Пилипей, Марія Іванівна; Укоопспілка; Навчально-методичний центр "Укоопосвіта"

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
С11585/3
HoReCa [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ : [у 3 т.] / Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2017.
Т. 3 : Кейтеринг / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі. - 2017. - 447 с. : рис., табл., кольор. іл. - Бібліогр.: с. 444-447. - 500 прим. - ISBN 978-966-629-842-6

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мазаракі, Анатолій Антонович; Шаповал, Світлана Леонідівна; Мельниченко, Світлана Володимирівна; Ведмідь, Надія Іванівна; Бойко, Маргарита Григорівна; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ІВ230308

Professional communication and vocabulary bank for tourism and HoReCa in multicultural settings [Text] : [навч. посіб.] / S. I. Medynska [et al.] ; Ун-т ім. Альфреда Нобеля, Каф. іноз. мов. - Дніпро : Акцент ПП, 2022. - 210 p. : ill. - Текст англ., частк. укр. - Бібліогр.: с. 209-210. - 300 прим. - ISBN 978-966-921-324-2
Перевод заглавия: Професійна комунікація та лексика в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі в умовах полікультурного середовища (англ. мовою).
Переклад назви: Професійна комунікація та лексика в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі в умовах полікультурного середовища (англ. мовою).

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Medynska, Svitlana Ivanivna; Мединська, Світлана Іванівна; Miasoid, Halyna Ivanivna; М'ясоїд, Галина Іванівна; Polishko, N.; Полішко, Наталія Євгеніївна; Hrytskevych, P.; Грицкевич, Поліна Сергіївна; Університет імені Альфреда Нобеля (Дніпро). Кафедра іноземних мов

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського