Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)424.14-803.4<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. | ВА736931 Концептуальні принципи формування стандартів сервісу в ресторанному бізнесі [Текст] : монографія / [Л. П. Малюк та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2011. - 72 с. : рис. - Бібліогр.: с. 54-55. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-194-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Малюк, Людмила Петрівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна; Усіна, А. І.; Давидова, О. Ю.; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|