Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР-4ЗАП)306.71<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | ВА761316 Череп, Алла Василівна. Управління розвитком кластерних об'єднань підприємств харчової промисловості [Текст] : [монографія] / А. В. Череп, Т. В. Пуліна. - Запоріжжя : Дике Поле, 2012. - 318, [7] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 313-323. - 300 прим. - ISBN 978-966-2752-11-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Пуліна, Тетяна Веніамінівна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА406456 Пуліна, Тетяна Веніамінівна. Створення і розвиток кластерних об'єднань підприємств харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. ... д-ра екон. наук : 08.00.04 / Пуліна Тетяна Веніамінівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 40 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА778891 Пуліна, Тетяна Веніамінівна. Методичні підходи до створення та розвитку кластерних об'єднань підприємств харчової промисловості [Текст] : монографія / Т. В. Пуліна. - Запоріжжя : Акцент Інвест-Трейд, 2013. - 407 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 345-383. - 300 прим. - ISBN 978-966-2602-52-IVРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ДС150179 Пуліна, Тетяна Веніамінівна. Створення і розвиток кластерних об'єднань підприємств харчової промисловості [Текст] : дис. ... д-ра екон. наук : 08.00.04 / Пуліна Тетяна Веніамінівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 469 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 394-437.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|