Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (39)Наукова періодика України (41)
Пошуковий запит: (<.>A=ГУЛЕНК$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС40112
Гуленко, Юрий Трофимович.
Развитие индукционного метода поиска повреждений изоляции силовых кабелей и его реализация для условий угольных шахт [Текст] : дис.канд.техн.наук:05.09.03 / Гуленко Юрий Трофимович ; Днепропетровский горный ин-т. - Днепропетровск, 1992. - 171 л. - Библиогр.:л.150-161

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Днепропетровский горный институт

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА580931
Гуленко, Виктор Владимирович.
Юнг в школе. Соционика - межвозрастной педагогике [Текст] : учебно-методическое пособие / В. В. Гуленко, В. П. Тыщенко. - Новосибирск : Изд-во Новосибирского ун-та, 1997. - 270 с. - ISBN 5-7615-0420-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Тыщенко, Владимир Петрович

Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд
Основний фонд

3.
В343614/Ч. 1
Гуленко, В. В.
Структурнофункциональная соционика: Разработка метода комбинаторики полярностей [Текст] / В. В. Гуленко. - К. : Транспорт України, 1999 .
Ч. 1. - [Б. м.] : [б.и.], 1999. - 186 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА612480

Практикум по физиологии растений [Текст] : учеб. пособие для студ. пед. вузов, обуч. по спец. 032400 - Биология / В. Б. Иванов [и др.] ; ред. В. Б. Иванов. - М. : Издательский центр "Академия", 2001. - 141 с: рис. - (Высшее образование). - Библиография: с. 135-136. - ISBN 5-7695-0668-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Иванов, Виктор Борисович; Плотникова, Инна Васильевна; Живухина, Елена Александровна; Михалевская, О. Б.; Гуленкова М. А.; Иванов, Виктор Борисович (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА623925
Короленков, Антон Викторович.
Готовимся к экзамену по истории России [Текст] : пособие для поступающих в вузы / А. В. Короленков, К. Л. Гуленков. - 2.изд., испр. и доп. - М. : Айрис-Пресс : Рольф, 2001. - 440 с. - (Серия "Домашний репетитор"). - ISBN 5-7836-0380-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуленков, Кирилл Львович

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА625314

Практикум по анатомии и морфологии растений [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обуч. по спец 032400 - Биология / В. П. Викторов [и др.] ; ред. Л. Н. Дорохина. - М. : Академия, 2001. - 174 с.: рис. - (Высшее образование). - ISBN 5-7695-0725-X

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Викторов, Владимир Павлович; Гуленкова, Мария Андреевна; Дорохина, Людмила Николаевна; Еленевский, А. Г.; Зернов, А. С.; Дорохина, Людмила Николаевна (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
Р109055

Перелік діючих у хлібопекарській промисловості нормативних документів станом на 01.03.2007 [Текст] / викон. Л. А. Гуленко [та ін.] ; Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром". - К. : Укрхлібпром, 2007. - IV, 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуленко, Л. А (викон.); Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром"

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
Р109848

Розрахунок витрати сировини у рецептурах на борошняні кондитерські вироби [Текст] : i-158.00389676.002-2004: інструкція: чинна від 2004-03-01 / розроб. Л. А. Гуленко [та ін.] ; Державний департамент продовольства, Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром". - Вид. офіц. - К. : Укрхлібпром, 2004. - 47 с.: табл. - Бібліогр.: с. 46

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуленко, Л. А (розроб.); Державний департамент продовольстваОб'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром"

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ2551/Ч. 5
ДСТУ ISO 6541:2005
Продукти сільськогосподарські харчові; Модифікований метод Шеррера для визначення вмісту сирої клітковини (ISO 6541:1981, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Гуленко [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006 . - (Національний стандарт України).
Ч. 5 : ДСТУ ISO 8968-5:2005 (IDF 20-5:2001) ; Метод визначення білкового азоту (ISO 8968-5:2001, IDT ; IDF 20-5:2001, IDT) ; . - Чинний від 2007-07-01. - Чинний від 01.07.2006. - К. : [б.в.], 2008. - IV, 7 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Гуленко, Л \пер. і наук.-техн. ред.\

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ2551/Ч. 2
ДСТУ ISO 6541:2005
Продукти сільськогосподарські харчові; Модифікований метод Шеррера для визначення вмісту сирої клітковини (ISO 6541:1981, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Гуленко [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006 . - (Національний стандарт України).
Ч. 2 : ДСТУ ISO 8968-2:2005 (IDF 20-2:2001) ; Метод із використанням блоку для спалювання (макрометод) (ISO 8968-2:2001, IDT ; IDF 20-2:2001, IDT) ; . - Чинний від 2007-07-01. - Чинний від 01.07.2006. - К. : [б.в.], 2008. - IV, 10 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуленко, Л \пер. і наук.-техн. ред.\

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ2551/Ч. 4
ДСТУ ISO 6541:2005
Продукти сільськогосподарські харчові; Модифікований метод Шеррера для визначення вмісту сирої клітковини (ISO 6541:1981, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Гуленко [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006 . - (Національний стандарт України).
Ч. 4 : ДСТУ ISO 8968-4:2005 (IDF 20-4:2001) ; Метод визначення небілкового азоту (ISO 8968-4:2001, IDT ; IDF 20-4:2001, IDT) ; . - Чинний від 2007-07-01. - Чинний від 01.07.2006. - К. : [б.в.], 2008. - IV, 7 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуленко, Л \пер. і наук.-техн. ред.\

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ2551/Ч. 1
ДСТУ ISO 6541:2005
Продукти сільськогосподарські харчові; Модифікований метод Шеррера для визначення вмісту сирої клітковини (ISO 6541:1981, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Гуленко [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006 . - (Національний стандарт України).
Ч. 1 : ДСТУ ISO 8968-1:2005 (IDF 20-1:2001) ; Метод К'єльдаля (ISO 8968-1:2001, IDT ; IDF 20-1:2001, IDT) ; . - Чинний від 2007-07-01. - Чинний від 01.07.2006. - К. : [б.в.], 2008. - IV, 11 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуленко, Л \пер. і наук.-техн. ред.\

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
Р103448

Інструкція щодо попередження картопляної хвороби хліба. І-158.00389676.001-2003 [Текст] / розроб. Л. А. Гуленко [та ін.] ; Державний департамент продовольства, Державна акціонерна компанія "Хліб України", Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром". - К. : [б.в.], 2003. - 23 с. - Бібліогр.: с. 20

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуленко, Л. А (розроб.); Державний департамент продовольстваДержавна акціонерна компанія "Хліб України"; Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром"

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
Р106441

Вироби кондитерські з кремом і начинками та їх напівфабрикати. Загальні технічні умови. СОУ 15.8-37-00032744-001:2005 [Текст] : чинний від 01.08.2005 / розроб. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - К. : Укрхлібпром, 2005. - 35 с. - (Стандарт організацій України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуленко, Л. (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ2304
ДСТУ ISO 6820:2004

Борошно пшеничне та житнє. Загальні настанови щодо розроблення хлібопекарських випробувань (ISO 6820-1985, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуленко, Л (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
СТ2305
ДСТУ ISO 6645:2004

Борошно пшеничне. Визначення вмісту сухої клейковини (ISO 6645-1981, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуленко, Л (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СТ2413
ДСТУ ISO 11289:2005

Продукти харчові термооброблені у герметичній тарі. Визначання pH (ISO 11289:1993, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуленко, Л (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
СТ2355
ДСТУ ISO 5531:2004

Борошно пшеничне; Визначення вмісту сирої клейковини (ISO 5531-1978, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуленко, Л (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
СТ2552
ДСТУ 4582:2006

Система розроблення і поставлення продукції на виробництво; Хліб та хлібобулочні вироби. Основні положення [Текст] / розроб. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 10 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуленко, Л (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
СТ2711
ДСТУ-П 4587:2006

Вироби булочні. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 28809-90; Чинний від 01.07.2007 до 01.01.2008. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - III, 12 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуленко, Л (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського