Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Васюкова А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.
ДС55460
Васюкова, Анна Тимофеевна.
Разработка и исследование технологии комбинированных мясо- рыбных кулинарных изделий [Текст] : дис. ... / Васюкова Анна Тимофеевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 474 с.: ил.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА612306
Клюзов, Б. Н..
Оригинальные соусы [Текст] / Б. Н. Клюзов, А. Т. Васюкова. - Донецк : [б.и.], 2001. - 82 с. - ISBN 966-7745-10-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Васюкова, А. Т.

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА660197
Васюкова, Анна Тимофеевна.
Копчение маринованной рыбы [Текст] / А. Т. Васюкова, Н. Н. Шведенко. - Донецк : ДУНПГО, 2003. - 104 с.: рис., табл. - ISBN 966-7745-20-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шведенко, Николай Николаевич

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського