Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Васюкова А$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. | ДС55460 Васюкова, Анна Тимофеевна. Разработка и исследование технологии комбинированных мясо- рыбных кулинарных изделий [Текст] : дис. ... / Васюкова Анна Тимофеевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 474 с.: ил.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА612306 Клюзов, Б. Н.. Оригинальные соусы [Текст] / Б. Н. Клюзов, А. Т. Васюкова. - Донецк : [б.и.], 2001. - 82 с. - ISBN 966-7745-10-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Васюкова, А. Т.
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА660197 Васюкова, Анна Тимофеевна. Копчение маринованной рыбы [Текст] / А. Т. Васюкова, Н. Н. Шведенко. - Донецк : ДУНПГО, 2003. - 104 с.: рис., табл. - ISBN 966-7745-20-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шведенко, Николай Николаевич
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|