Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (12)Наукова періодика України (30)
Пошуковий запит: (<.>A=Заморська І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
ДС94999
Заморська, Ірина Леонідівна.
Господарсько-біологічні особливості, формування врожаю і продуктивність суниці ананасної в умовах Правобережного Лісостепу України [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 06.01.07 / Заморська Ірина Леонідівна ; Уманська держ. аграрна академія. - Умань, 2003. - 162 арк.: рис., табл. - арк. 119-134

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Уманська державна аграрна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА325538
Заморська, Ірина Леонідівна.
Господарсько-біологічні особливості, формування врожаю і продуктивність суниці ананасної в умовах Правобережного Лісостепу України [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.01.07 / Заморська Ірина Леонідівна ; Уманська держ. аграрна академія. - Умань, 2003. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА732486
Найченко, В. М.
Технологія зберігання і переробки плодів та овочів [Текст] : навч. посіб. / В. М. Найченко, І. Л. Заморська. - Умань : Сочінський, 2010. - 327 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 317-320 . - 500 прим. - ISBN 978-966-1604-62-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Заморська, І. Л.

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА437919
Заморська, Ірина Леонідівна.
Теоретичне обгрунтування і розроблення технологій зберігання та консервування ягід суниці садової [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Заморська Ірина Леонідівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 40, [1] с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського