Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Косюра В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
|
1. | ДС53108 с пр.1 Косюра, Владимир Терентьевич. Разработка системного принципа управления качеством продукции в виноделии [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Косюра Владимир Терентьевич ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1995. - 211 л.+прил.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА293107 Косюра, Владимир Терентьевич. Разработка системного принципа управления качеством продукции в виноделии [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Косюра Владимир Терентьевич ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1995. - 52 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА599921 Справочник по виноделию [Текст] / ред. Г. Г. Валуйко, В. Т. Косюра. - 2.изд., перераб. и доп. - Симф. : Таврида, 2000. - 622 с.: ил. - ISBN 966-584-114-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Валуйко, Г. Г. (ред.); Косюра, В. Т. (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | СТ1425 ДСТУ 4172:2003 Виноград столових сортів. Настанови щодо зберігання на холоді (ISO 2168:1974, MOD) [Текст] / розроб. В. Косюра [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 14 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Косюра, В (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | СТ1488 ДСТУ ISO 2169:2003 Фрукти й овочі. Фізичні умови зберігання на холоді. Визначання та вимірювання (ISO 2169-1981, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Косюра [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 6 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Косюра, В (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | СТ2459 ДСТУ ISO 5495:2005 Дослідження сенсорне; Методологія. Метод парного порівняння (ISO 5495:1983, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Косюра [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 7 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Косюра, В (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | СТ2457 ДСТУ ISO 3972:2004 Аналіз органолептичний. Метод дослідження смакової чутливості (ISO 3972:1991, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Косюра [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.05.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 7 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Косюра, В (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | СТ2529 ДСТУ ISO 5497:2005 Дослідження сенсорне; Методологія. Настанови з готування зразків, для яких не можна застосовувати пряме сенсорне дослідження (ISO 5497-1982, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Косюра [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 3 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Косюра, В (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | СТ2563 ДСТУ ISO 6658:2005 Дослідження сенсорне. Методологія. Загальні настанови (ISO 6658:1985, IDT) [Текст] / пер. та наук.-техн. ред. В. Косюра [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - VІІ, 17 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Косюра, В (пер. та наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | СТ2567 ДСТУ ISO 4120:2004 Дослідження сенсорне. Методологія. Тристоронній метод випробування (ISO 4120-1983, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Косюра [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.05.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 8 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Косюра, В (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | СТ2626 ДСТУ ISO 6564:2005 Дослідження сенсорне; Методологія. Методи створювання спектра флейвору (ISO 6564:1985, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Косюра [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 9 с.: рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Косюра, В (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | СТ2697 ДСТУ ISO 8587:2005 Дослідження сенсорне. Методологія ранжування (ISO 8587:1988, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Косюра [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - IV, 11 с.: табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Косюра, В (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | СТ1083 ДСТУ 4112.1-2002 Вина і виноматеріали [Текст] : Збірник / розроб. В. Косюра [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - 152 с.: рис. - (Національні стандарти України) Содержание: ДСТУ 4112.4-2002 ДСТУ 4112.6-2002 ДСТУ 4112.10-2002 ДСТУ 4112.14-2002 ДСТУ 4112.24-2002 ДСТУ 4112.3-2002 ДСТУ 4112.5-2002 ДСТУ 4112.9-2002 ДСТУ 4112.13-2002 ДСТУ 4112.15-2002 ДСТУ 4112.25-2002 ДСТУ 4112.37-2002 Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Косюра, В (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|