Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (3)Наукова періодика України (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Косюра В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.
ДС53108 с пр.1
Косюра, Владимир Терентьевич.
Разработка системного принципа управления качеством продукции в виноделии [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Косюра Владимир Терентьевич ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1995. - 211 л.+прил.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА293107
Косюра, Владимир Терентьевич.
Разработка системного принципа управления качеством продукции в виноделии [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Косюра Владимир Терентьевич ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1995. - 52 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА599921

Справочник по виноделию [Текст] / ред. Г. Г. Валуйко, В. Т. Косюра. - 2.изд., перераб. и доп. - Симф. : Таврида, 2000. - 622 с.: ил. - ISBN 966-584-114-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Валуйко, Г. Г. (ред.); Косюра, В. Т. (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ1425
ДСТУ 4172:2003

Виноград столових сортів. Настанови щодо зберігання на холоді (ISO 2168:1974, MOD) [Текст] / розроб. В. Косюра [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 14 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Косюра, В (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ1488
ДСТУ ISO 2169:2003

Фрукти й овочі. Фізичні умови зберігання на холоді. Визначання та вимірювання (ISO 2169-1981, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Косюра [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Косюра, В (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ2459
ДСТУ ISO 5495:2005

Дослідження сенсорне; Методологія. Метод парного порівняння (ISO 5495:1983, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Косюра [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Косюра, В (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ2457
ДСТУ ISO 3972:2004

Аналіз органолептичний. Метод дослідження смакової чутливості (ISO 3972:1991, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Косюра [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.05.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Косюра, В (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ2529
ДСТУ ISO 5497:2005

Дослідження сенсорне; Методологія. Настанови з готування зразків, для яких не можна застосовувати пряме сенсорне дослідження (ISO 5497-1982, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Косюра [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 3 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Косюра, В (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ2563
ДСТУ ISO 6658:2005

Дослідження сенсорне. Методологія. Загальні настанови (ISO 6658:1985, IDT) [Текст] / пер. та наук.-техн. ред. В. Косюра [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - VІІ, 17 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Косюра, В (пер. та наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ2567
ДСТУ ISO 4120:2004

Дослідження сенсорне. Методологія. Тристоронній метод випробування (ISO 4120-1983, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Косюра [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.05.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 8 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Косюра, В (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ2626
ДСТУ ISO 6564:2005

Дослідження сенсорне; Методологія. Методи створювання спектра флейвору (ISO 6564:1985, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Косюра [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 9 с.: рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Косюра, В (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ2697
ДСТУ ISO 8587:2005

Дослідження сенсорне. Методологія ранжування (ISO 8587:1988, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Косюра [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - IV, 11 с.: табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Косюра, В (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ1083
ДСТУ 4112.1-2002

Вина і виноматеріали [Текст] : Збірник / розроб. В. Косюра [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - 152 с.: рис. - (Національні стандарти України)
Содержание:
ДСТУ 4112.4-2002
ДСТУ 4112.6-2002
ДСТУ 4112.10-2002
ДСТУ 4112.14-2002
ДСТУ 4112.24-2002
ДСТУ 4112.3-2002
ДСТУ 4112.5-2002
ДСТУ 4112.9-2002
ДСТУ 4112.13-2002
ДСТУ 4112.15-2002
ДСТУ 4112.25-2002
ДСТУ 4112.37-2002

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Косюра, В (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського