Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (2)Наукова періодика України (16)
Пошуковий запит: (<.>A=Кушнірук Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.
РА406479
Кушнірук, Тетяна Миколаївна.
Адаптивні елементи технології вирощування огірка в умовах південної частини Лісостепу західного [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.06 / Кушнірук Тетяна Миколаївна ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т овочівництва і баштанництва. - Харків, 2014. - 20, [2] с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут овочівництва і баштанництва (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА848196

Організація готельно-ресторанної справи [Текст] : навч. посіб. : [для закл. вищ. освіти] / [Брич В. Я. та ін.] ; за заг. ред. д-ра екон. наук, проф. В. Я. Брича ; Тернопіл. нац. екон. ун-т. - Київ : Ліра-К, 2020. - 482, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 472-482. - 300 прим. - ISBN 978-617-7844-16-6

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Анотація: У навчальному посібнику розкриті основні концепції організації обслуговування в готелях та ресторанах, які формуються на основі теоретичних і практичних принципах організації обслуговування гостей. Сучасні аспекти організації обслуговування в готельному та ресторанному бізнесі відповідають новітнім вимогам та міжнародним стандартам “введення” бізнесу. У розділах розглянуто особливості організації обслуговування у готельних та ресторанних закладах, досліджено внутрішню структуру готельно-ресторанного бізнесу та проаналізовано можливості підвищення якості обслуговування клієнтів за рахунок використання висококвалі¬фікованого персоналу та раціонального управління людськими ресурсами. Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за спеціальністю 241 “Готельно-ресторанна справа”, а також може бути корисним викладачам, спеціалістам-практикам.


Дод. точки доступу:
Брич, В. Я.; Банєва, І. О.; Барна, М. Ю.; Божук, Т. І.; Галиш, Н. А.; Гунько, С. І.; Гугул, О. Я.; Горєлков, Д. В.; Гуменюк, Ю. П.; Даниленко-Кульчицька, В. А.; Дорош, Ю. С.; Заячковська, Г. А.; Кушнірук, Т. В.; Мельник, І. М.; Мазур, В. С.; Нагара, М. Б.; Рутинський, М. Й.; Сусол, Н. Я.; Охота, В. І.; Паньків, Н. Є.; Піюренко, І. О.; Поплавська, І. В.; Теодорович, Л. В.; Терешкін, О. Г.; Тибінь, А. М.; Турчин, Л. Я.; Брич, В. Я. (ред.); Тернопільський національний економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС143068
Кушнірук, Тетяна Миколаївна.
Адаптивні елементи технології вирощування огірка в умовах південної частини Лісостепу західного [Текст] : дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.06 / Кушнірук Тетяна Миколаївна ; Поділ. держ. аграр.-техн. ун-т. - Кам'янець-Подільський, 2013. - 188 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 146-164.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Подільський державний аграрно-технічний університет (Кам'янець-Подільський)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського