Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Мардар М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
1. | ДС59684 Мардар, Марина Ромиковна. Товароведная оценка формованных круп, обогащенных биологическими добавками [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Мардар Марина Ромиковна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 223 л. - л. 163-178Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА303162 Мардар, Марина Ромиківна. Товарознавча оцінка формованих круп, збагачених біологічними добавками [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Мардар Марина Ромиківна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА772950 Єгоров, Богдан Вікторович. Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових зернових продуктів [Текст] : монографія / Єгоров Б. В., Мардар М. Р. - О. : [б. в.], 2013. - 387 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 334-387. - 300 прим. - ISBN 978-617-7054-05-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Мардар, Марина Ромиківна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | РА403865 Мардар, Марина Ромиківна. Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Мардар Марина Ромиківна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 38 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА824627 Мардар, Марина Ромиківна. Сучасні методи просування товарів. Лабораторний практикум [Текст] : навч. посіб. / М. Р. Мардар, Г. М. Лозовська, І. А. Устенко. - Херсон : Грінь Д. С. [вид.], 2018. - 129 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 110-112. - 300 прим. - ISBN 978-966-930-225-0Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Лозовська, Ганна Миколаївна; Устенко, Інна Андріївна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | СО36634 Одеська національна академія харчових технологій [Текст] / [О. М. Кананихіна та ін. ; уклад. І. М. Агеєва та ін. ; за ред. проф. Єгорова Б. В.]. - Одеса : Чорномор'я, 2017. - 285, [2] с. : фот. - 500 прим. - ISBN 978-966-555-310-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Кананихіна, Олена Миколаївна; Соловей, Анатолій Олександрович; Білявська, Надія Петрівна; Мельникова, Віолета Павлівна; Агеєва, І. М. (уклад.); Ангелов, Г. В. (уклад.); Артеменко, С. В. (уклад.); Басюркіна, Н. Й. (уклад.); Безусов, А. Т. (уклад.); Біленька, І. Р. (уклад.); Букарос, А. Ю. (уклад.); Бурдо, О. Г. (уклад.); Буданов, В. О. (уклад.); Віват, Г. І. (уклад.); Віннікова, Л. Г. (уклад.); Волков, В. Е. (уклад.); Гапонюк, О. І. (уклад.); Герега, О. М. (уклад.); Глушков, О. А. (уклад.); Гордієнко, Л. Л. (уклад.); Дишкантюк, О. В. (уклад.); Д'яконова, А. К. (уклад.); Євдокимова, Г. Й. (уклад.); Єпур, О. С. (уклад.); Жигунов, Д. О. (уклад.); Зінченко, І. І. (уклад.); Зукіна, Л. Б. (уклад.); Іванова, Л. О. (уклад.); Іоргачова, К. Г. (уклад.); Каламан, О. Б. (уклад.); Капрельянц, Л. В. (уклад.); Килименчук, О. О. (уклад.); Кирилов, В. Ф. (уклад.); Коваленко, А. В. (уклад.); Коваленко, О. О. (уклад.); Косой, В. Б. (уклад.); Кордзая, Н. Р. (уклад.); Котлик, С. В. (уклад.); Крусір, Г. В. (уклад.); Купріна, Н. М. (уклад.); Логадієнко, В. В. (уклад.); Лукіяник, О. Г. (уклад.); Мазур, В. О. (уклад.); Макаринська, А. В. (уклад.); Мардар, М. Р. (уклад.); Меліх, О. О. (уклад.); Мілованов, В. І. (уклад.); Монтік, П. М. (уклад.); Мураховський, В. Г. (уклад.); Немченко, В. В. (уклад.); Орлова, С. С. (уклад.); Осипова, Л. А. (уклад.); Павлов, О. І. (уклад.); Плотніков, В. М. (уклад.); Поварова, Н. М. (уклад.); Рогатіна, Л. П. (уклад.); Савенко, І. І. (уклад.); Саркісян, Г. О. (уклад.); Семенюк, Ю. В. (уклад.); Сергєєва, Т. П. (уклад.); Сергєєва, О. Є. (уклад.); Симоненко, Ю. М. (уклад.); Скрипніченко, Д. М. (уклад.); Солоницька, І. В. (уклад.); Соц, С. М. (уклад.); Станкевич, Г. М. (уклад.); Страхова, Т. В. (уклад.); Тітлов, О. С. (уклад.); Ткаченко, О. Б. (уклад.); Трішин, Ф. А. (уклад.); Шарахматова, Т. Є. (уклад.); Шпирко, Т. В. (уклад.); Тележенко, Л. М. (уклад.); Ткаченко, Н. А. (уклад.); Фесенко, О. О. (уклад.); Хмельнюк, М. Г. (уклад.); Хобін, В. А. (уклад.); Черно, Н. К. (уклад.); Цекало, А. Л. (уклад.); Єгоров, Богдан Вікторович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ДС140240 Мардар, Марина Ромиківна. Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Мардар Марина Ромиківна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2013. - 430 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 367-430.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|