Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (2)Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (8)Наукова періодика України (51)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Мардар М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.
ДС59684
Мардар, Марина Ромиковна.
Товароведная оценка формованных круп, обогащенных биологическими добавками [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Мардар Марина Ромиковна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 223 л. - л. 163-178

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА303162
   Мардар, Марина Ромиківна.
Товарознавча оцінка формованих круп, збагачених біологічними добавками [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Мардар Марина Ромиківна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА772950
   Єгоров, Богдан Вікторович.
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових зернових продуктів [Текст] : монографія / Єгоров Б. В., Мардар М. Р. - О. : [б. в.], 2013. - 387 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 334-387. - 300 прим. - ISBN 978-617-7054-05-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мардар, Марина Ромиківна

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА403865
   Мардар, Марина Ромиківна.
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Мардар Марина Ромиківна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 38 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА824627
   Мардар, Марина Ромиківна.
Сучасні методи просування товарів. Лабораторний практикум [Текст] : навч. посіб. / М. Р. Мардар, Г. М. Лозовська, І. А. Устенко. - Херсон : Грінь Д. С. [вид.], 2018. - 129 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 110-112. - 300 прим. - ISBN 978-966-930-225-0

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Лозовська, Ганна Миколаївна; Устенко, Інна Андріївна

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СО36634

Одеська національна академія харчових технологій [Текст] / [О. М. Кананихіна та ін. ; уклад. І. М. Агеєва та ін. ; за ред. проф. Єгорова Б. В.]. - Одеса : Чорномор'я, 2017. - 285, [2] с. : фот. - 500 прим. - ISBN 978-966-555-310-6

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кананихіна, Олена Миколаївна; Соловей, Анатолій Олександрович; Білявська, Надія Петрівна; Мельникова, Віолета Павлівна; Агеєва, І. М. (уклад.); Ангелов, Г. В. (уклад.); Артеменко, С. В. (уклад.); Басюркіна, Н. Й. (уклад.); Безусов, А. Т. (уклад.); Біленька, І. Р. (уклад.); Букарос, А. Ю. (уклад.); Бурдо, О. Г. (уклад.); Буданов, В. О. (уклад.); Віват, Г. І. (уклад.); Віннікова, Л. Г. (уклад.); Волков, В. Е. (уклад.); Гапонюк, О. І. (уклад.); Герега, О. М. (уклад.); Глушков, О. А. (уклад.); Гордієнко, Л. Л. (уклад.); Дишкантюк, О. В. (уклад.); Д'яконова, А. К. (уклад.); Євдокимова, Г. Й. (уклад.); Єпур, О. С. (уклад.); Жигунов, Д. О. (уклад.); Зінченко, І. І. (уклад.); Зукіна, Л. Б. (уклад.); Іванова, Л. О. (уклад.); Іоргачова, К. Г. (уклад.); Каламан, О. Б. (уклад.); Капрельянц, Л. В. (уклад.); Килименчук, О. О. (уклад.); Кирилов, В. Ф. (уклад.); Коваленко, А. В. (уклад.); Коваленко, О. О. (уклад.); Косой, В. Б. (уклад.); Кордзая, Н. Р. (уклад.); Котлик, С. В. (уклад.); Крусір, Г. В. (уклад.); Купріна, Н. М. (уклад.); Логадієнко, В. В. (уклад.); Лукіяник, О. Г. (уклад.); Мазур, В. О. (уклад.); Макаринська, А. В. (уклад.); Мардар, М. Р. (уклад.); Меліх, О. О. (уклад.); Мілованов, В. І. (уклад.); Монтік, П. М. (уклад.); Мураховський, В. Г. (уклад.); Немченко, В. В. (уклад.); Орлова, С. С. (уклад.); Осипова, Л. А. (уклад.); Павлов, О. І. (уклад.); Плотніков, В. М. (уклад.); Поварова, Н. М. (уклад.); Рогатіна, Л. П. (уклад.); Савенко, І. І. (уклад.); Саркісян, Г. О. (уклад.); Семенюк, Ю. В. (уклад.); Сергєєва, Т. П. (уклад.); Сергєєва, О. Є. (уклад.); Симоненко, Ю. М. (уклад.); Скрипніченко, Д. М. (уклад.); Солоницька, І. В. (уклад.); Соц, С. М. (уклад.); Станкевич, Г. М. (уклад.); Страхова, Т. В. (уклад.); Тітлов, О. С. (уклад.); Ткаченко, О. Б. (уклад.); Трішин, Ф. А. (уклад.); Шарахматова, Т. Є. (уклад.); Шпирко, Т. В. (уклад.); Тележенко, Л. М. (уклад.); Ткаченко, Н. А. (уклад.); Фесенко, О. О. (уклад.); Хмельнюк, М. Г. (уклад.); Хобін, В. А. (уклад.); Черно, Н. К. (уклад.); Цекало, А. Л. (уклад.); Єгоров, Богдан Вікторович (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС140240
   Мардар, Марина Ромиківна.
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Мардар Марина Ромиківна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2013. - 430 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 367-430.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського