Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (3)Реферативна база даних (17)Наукова періодика України (37)
Пошуковий запит: (<.>A=Пивоваров П$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.
ВА642886

Производство желейной и взбивной продукции с использованием модификаторов [Текст] / Ф. В. Перцевой [и др.]. - Д. : Пороги, 2003. - 201 с. - ISBN 966-525-395-6

Рубрикатор НБУВ:
 Л86-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Перцевой, Федор Всеволодович; Фощан, Андрей Леонтьевич; Савгира, Юрий Алексеевич; Гринченко, Ольга Алексеевна; Пивоваров, Павел Петрович

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА731261
   Горальчук, Андрій Богданович.
Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Текст] : монографія / А. Б. Горальчук, П. П. Пивоваров ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 123 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 110-123. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-159-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА731262
Трощий, Тетяна Володимирівна.
Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці [Текст] : монографія / Т. В. Трощий, П. П. Пивоваров ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 133 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 120-133. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-158-0

Рубрикатор НБУВ:
 Л971 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА733192

Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : навч. посіб. / П. П. Пивоваров [та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. П. П. Пивоварова ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 362, [10] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 360-362. - 600 прим. - ISBN 978-966-405-088-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович; Горальчук, Андрій Богданович; Пивоваров, Євген Павлович; Трощий, Тетяна Володимирівна; Рябець, Ольга Юріївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА736128

Технологія десертів з використанням стабілізаційних систем на основі крохмалю [Текст] : монографія / [Коваленко А. О. та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2010. - 134 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 120-134. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-188-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Коваленко, Алла Орестівна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Мостова, Людмила Миколаївна; Абсалямов, Юрій Галімович; Неклеса, Ольга Павлівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА736927

Теоретичні та прикладні аспекти стабілізації харчових продуктів з гетерогенною структурою [Текст] : монографія / [Гринченко О. О. та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2010. - 253 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 233-253. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-191-7

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Михайлов, Валерій Михайлович; Погожих, М. І.; Янчева, М. О.; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА746045

Інноваційні технології виробництва харчової продукції масового споживання [Текст] : монографія / [П. П. Пивоваров та ін.] ; за заг. ред. д-ра техн. наук, проф. П. П. Пивоварова ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б. в.], 2011. - 444 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 392-443. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-229-7

Рубрикатор НБУВ:
 Л80,0 
 Л99,0 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Михайлов, Валерій Михайлович; Іванов, С. В.; Коваленко, А. А.; Пивоваров, Павло Петрович (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
Онищенко О. С. Р339

Інноваційні технології виробництва харчової продукції нового покоління масового споживання [Текст] / [Пивоваров П. П. та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б. в.], 2011. - 22 с. : іл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л80,0 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Михайлов, Валерій Михайлович; Іванов, Сергій Віталійович; Коваленко, Алла Арестівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
Онищенко О. С. Р338

Інноваційні технології виробництва харчової продукції нового покоління масового споживання [Текст] : реферат / [П. П. Пивоваров та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б. в.], 2011. - 11 с. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
 Л80,0 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Михайлов, Валерій Михайлович; Іванов, Сергій Віталійович; Коваленко, Алла Арестівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА771356
Пивоваров, Павло Петрович.
Удосконалення методології експертизи поруватих харчових продуктів [Текст] : монографія / П. П. Пивоваров, В. О. Захаренко, Т. В. Трощий ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 347 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 310-347. - 200 прим. - ISBN 978-966-405-274-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Захаренко, Віталій Олександрович; Трощий, Тетяна Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА814335

Організаційно-методичне забезпечення кваліфікаційної роботи здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр [Текст] : навч.-метод. посіб. для студентів напряму підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапряму "Технології харчування" (спец. 181 "Харчові технології" спеціалізації "Харчові технології та технологічний менеджмент у ресторанному бізнесі" / О. О. Гринченко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 154 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 110-114. - 300 прим. - ISBN 978-617-7377-45-9

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 378.22 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Колеснікова, Марина Борисівна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Чорна, Ніна Вікторівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА859455

Організаційно-методичне забезпечення кваліфікаційної роботи здобувачів ступеня вищої освіти магістр [Текст] : навч.-метод. посіб. : для студентів спец. 181 "Харчові технології" ОПП "Харчові технології в ресторанній індустрії" / [О. О. Гринченко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Навч.-наук. ін-т харч. технологій та бізнесу. - 2-ге вид., допов. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2019. - 121 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 95. - 30 прим. - ISBN 978-617-7879-20-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Горальчук, Андрій Богданович; Колеснікова, Марина Борисівна; Чорна, Ніна Вікторівна; Нагорний, Олександр Юрійович; Рябець, Ольга Юріївна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі. Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВА860783

Сучасні досягнення харчової науки [Текст] : навч. посіб. для студентів і аспірантів спец. 181 "Харчові технології" / [В. І. Ладика та ін.] ; за заг. ред. Ладики В. І. ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Херсон : Олді-плюс, 2022. - 350 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-581-0

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ладика, В. І.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Гурський, П. В.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Сукманов, В. О.; Демідов, І. М.; Горальчук, А. Б.; Мазуренко, І. К.; Шульга, О. С.; Каратаєва, Є. О.; Мельник, О. Ю.; Крапивницька, І. О.; Чорна, А. І.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Боковець, С. П.; Ладика, В. І. (ред.); Сумський національний аграрний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА861204

Методологія наукових досліджень [Текст] : навч. посіб. для студентів і аспірантів спец. 181 "Харчові технології" / [В. І. Ладика та ін.] ; за заг. ред. Ладики В. І. ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2022. - 220 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-580-3

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ладика, В. І.; Шильман, Л. З.; Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Гурський, П. В.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Сукманов, В. О.; Демідов, І. М.; Горальчук, А. Б.; Мазуренко, І. К.; Шульга, О. С.; Мельник, О. Ю.; Крапивницька, І. О.; Чорна, А. І.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Боковець, С. П.; Каратаєва, Є. О.; Ладика, В. І. (ред.); Сумський національний аграрний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського