Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Прасол С$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | ВА726147 Нарисна геометрія [Текст] : навч. посіб. / М. В. Кущ, Ю. А. Ковальов, В. І. Князєв, С. А. Прасол ; Київ. нац. ун-т технологій та дизайну. - К. : КНУТД, 2010. - 256 с. : рис. - Бібліогр.: с. 254. - 67 прим. - ISBN 978-966-8134-76-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кущ, Микола Васильович; Ковальов, Юрій Адиславович; Князєв, Віталій Іванович; Прасол, Станіслав Іванович; Київський національний університет технологій та дизайну
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА820633 Ковальов, Юрій Адиславович. Нарисна геометрія. Перспектива та тіні [Текст] : навч. посіб. для студентів ден., заоч. та заоч.-дистанц. форм навчання усіх напрямів підгот. ф-тів Д та ІМ / Ю. А. Ковальов, С. А. Плешко, С. І. Прасол ; Київ. нац. ун-т технологій та дизайну. - Київ : КНУТД, 2017. - 343 с. : рис. - Бібліогр. в кінці розд. - 20 прим. - ISBN 978-617-7506-07-1Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Плешко, Сергій Анатолійович; Прасол, Станіслав Іванович; Київський національний університет технологій та дизайну
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА845958 Прасол, Станіслав Іванович. Перспектива та тіні [Текст] : навч. посіб. / С. І. Прасол, Р. В. Хиневич ; Київ. держ. ун-т технологій та дизайну. - Київ : КНУТД, 2020. - 87 с. : рис. - Бібліогр.: с. 86. - 16 прим. - ISBN 978-617-7506-72-9Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Хиневич, Руслана Вікторівна; Київський державний університет технологій та дизайну
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | В358735/3 Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0. Ч. 3 : Техології виробництва кулінарних м'ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 171 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 148-168. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-18-7 (Ч. 3)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|