Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Роговий І$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. | РА388557 Роговий, Іван Станіславович. Удосконалення технології напівфабрикату пісочного випеченого із підвищеним вмістом кальцію [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Роговий Іван Станіславович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 18 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ДС130405 Роговий, Іван Станіславович. Удосконалення технології напівфабрикату пісочного випеченого із підвищеним вмістом кальцію [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Роговий Іван Станіславович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 271 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 156-178.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
| 3. | В355317/2 Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування [Текст] : монографія : у 3 ч. / за заг. ред. О. І. Черевка, В. М. Михайлова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. Ч. 2 : Технологія борошняних кулінарних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію / [О. І. Черевко та ін.]. - 2013. - 137 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 122-137. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-316-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович \ред.\; Михайлов, Валерий Михайлович \ред.\; Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Головко, Микола Павлович; Серік, Максим Леонідович; Роговий, Іван Станіславович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|