Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (11)Наукова періодика України (9)
Пошуковий запит: (<.>A=Рябець О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.
РА357719
Рябець, Ольга Юріївна.
Технологія аналогу ікри чорної з використанням альгінату натрію [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Рябець Ольга Юріївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА370027
Рябець, Олексій Миколайович.
Технологія одержання великогабаритних кремнієвих заготівок для оптико-електронних систем [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.27.06 / Рябець Олексій Миколайович ; Кременчуц. ун-т економіки, інформ. технол. і упр. - Кременчук, 2009. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кременчуцький університет економіки, інформаційних технологій і управління

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС109450
Рябець, Ольга Юріївна.
Технологія аналогу ікри чорної з використанням альгінату натрію [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Рябець Ольга Юріївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 284 арк.: рис., табл. - Бібліогр.: арк. 265-284.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА733192

Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : навч. посіб. / П. П. Пивоваров [та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. П. П. Пивоварова ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 362, [10] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 360-362. - 600 прим. - ISBN 978-966-405-088-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович; Горальчук, Андрій Богданович; Пивоваров, Євген Павлович; Трощий, Тетяна Володимирівна; Рябець, Ольга Юріївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА736372

Наукові принципи технології аналогів ікри [Текст] : монографія / Рябець Ольга Юріївна [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б. в.], 2010. - 165, [10] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 146-164. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-189-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Рябець, Ольга Юріївна; Пивоваров, Євген Павлович; Іванов, Сергій Віталійович; Зайцев, Василь Васильович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА740110

Військово-технічне співробітництво: шляхи удосконалення [Текст] : монографія / В. О. Смірнов [та ін.] ; за заг. ред. В. О. Смірнова ; Центр. НДІ озброєння та військ. техніки Збройних Сил України. - К. : ЦНДІ ОВТ ЗС України, 2010. - 212 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 180-184. - 300 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Смірнов, Володимир Олександрович; Бегма, Віталій Миколайович; Рябець, Олег Миколайович; Томчук, Віталій Володимирович; Смірнов, Володимир Олександрович (ред.); Центральний науково-дослідний інститут озброєння та військової техніки Збройних Сил України (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
В355692/6
Теорія озброєння. Науково-технічні проблеми та завдання [Текст] : [монографія]. - Київ : Вид. дім Дмитра Бураго, 2015 . - ISBN 978-966-489-277-0.
Т. 6 : Воєнно-економічний аналіз життєвого циклу озброєння та військової техніки: теоретико-методологічні засади / [І. Б. Чепков та ін.]. - 2018. - 473 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 462-473. - 300 прим. - ISBN 978-617-7621-13-2 (т. 6)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Чепков, Ігор Борисович; Зубарєв, Валерій Володимирович; Борохвостов, Валерій Кирилович; Рябець, Олег Миколайович; Смірнов, Володимир Олександрович; Сотник, Владислав Віталійович; Лапицький, Сергій Володимирович; Гультяєв, Антон Анатолійович; Борохвостов, Ігор Валерійович; Головін, Олексій Олександрович

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
В355692/8
Теорія озброєння. Науково-технічні проблеми та завдання [Текст] : [монографія]. - Київ : Вид. дім Дмитра Бураго, [2015] . - ISBN 978-966-489-277-0.
Т. 8 : Методологічні основи управління ризиками при оснащенні військових формувань України новими (модернізованими) зразками озброєння та військової техніки / [Чепков І. Б. та ін.]. - 2022. - 596 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 575-595. - 300 прим. - ISBN 978-966-489-593-1 (Т. 8)

Рубрикатор НБУВ:
 Ц80 
УДК:
 623 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Чепков, Ігор Борисович; Зубарєв, Валерій Володимирович; Борохвостов, Валерій Кирилович; Рябець, Олег Миколайович; Смірнов, Володимир Олександрович; Сотник, Владислав Віталійович; Лапицький, Сергій Володимирович; Гультяєв, Антон Анатолійович; Борохвостов, Ігор Валерійович; Бондарчук, Марія Вікторівна

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА859455

Організаційно-методичне забезпечення кваліфікаційної роботи здобувачів ступеня вищої освіти магістр [Текст] : навч.-метод. посіб. : для студентів спец. 181 "Харчові технології" ОПП "Харчові технології в ресторанній індустрії" / [О. О. Гринченко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Навч.-наук. ін-т харч. технологій та бізнесу. - 2-ге вид., допов. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2019. - 121 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 95. - 30 прим. - ISBN 978-617-7879-20-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Горальчук, Андрій Богданович; Колеснікова, Марина Борисівна; Чорна, Ніна Вікторівна; Нагорний, Олександр Юрійович; Рябець, Ольга Юріївна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі. Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського