Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (19)Наукова періодика України (72)
Пошуковий запит: (<.>A=Соломон А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
ВА708658

Мікробіологія молока та молочних продуктів [Текст] : підручник для підгот. фахівців у вищих навч. закл. ІІІ-ІV рівнів акредитації за напрямами "Харчова технологія та інженерія", "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва", "Ветеринарна медицина" / В. Г. Скибіцький [та ін.] ; ред. В. Г. Скибіцький, В. В. Власенко. - Вінниця : Едельвейс і К, 2008. - 412 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 406-407. - ISBN 978-966-2150-37-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Скибіцький, В. Г.; Власенко, В. В.; Власенко, І. Г.; Мельник, М. В.; Ібатулліна, Ф. Ж.; Соломон, А. М.; Козловська, Г. В.; Скибіцький, В. Г. (ред.); Власенко, В. В. (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА410432
Соломон, Алла Миколаївна.
Розробка технологій десертних ферментованих продуктів функціонального призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Соломон Алла Миколаївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2014. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА842346
Соломон, А. М..
Кисломолочні десерти з подовженим терміном зберігання [Текст] : монографія / Соломон А. М., Новгородська Н. В., Бондар М. М. - Вінниця : ВНАУ, 2020. - 153 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 131-153. - 100 прим. - ISBN 978-617-7789-14-6

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Новгородська, Н. В.; Бондар, М. М.

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА862980
Соломон, Алла Миколаївна.
Мікробіологія харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / А. М. Соломон, Н. М. Казмірук, С. Д. Тузова ; Технол.-пром. коледж Вінниц. нац. аграр. ун-ту. - Вінниця : Т. П. Барановська [вид.], 2020. - 303 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 298-302. - 50 прим. - ISBN 978-617-7233-56-4

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Казмірук, Наталія Михайлівна; Тузова, Світлана Дмитрівна; Вінницький національний аграрний університет (Вінниця). Технологічно-промисловий коледж

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського